© 2016 Created by classiccarsbikesandmore (en JorritBust)

November 6, 2019

September 27, 2019

August 19, 2019

April 28, 2019

April 18, 2019

Please reload

Recente berichten

Turbulente tijd!!!!

November 6, 2019

1/10
Please reload

Uitgelichte berichten

Beautiful Barnfind.....

July 8, 2018

 

 

 

 Hallo daar zijn we weer,

 

Zoals je op de foto kunt zien hebben we er weer een mooi object bij. Geheel origineel onversleuteld exemplaar. Een mooie Puch R125 uit 1954. Kijk bij de pagina Bikes voor meer info.En op de pagina Projects voor de video bij de video's. 

 

Ook zijn we nog steeds druk met de NSU Prima die even wat achterstand opgelopen had maar we werken hard om dit goed te maken. Ook is de uitbreiding een feit. Foto's volgen. Om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn. We zijn op het moment weer druk bezig met het zoeken naar de mooie parels voor jullie. Zo origineel mogelijk. Ook kunnen jullie nog steeds bij ons terecht voor zoekopdrachten of verkoop opdrachten. Zeker nu want we kunnen gewoon netjes bij ons grotere pand uw object binnen gestald kwijt, en heeft u geen gedoe aan de deur. Kijk voor info op de pagina Tarieven.

Ook voor onderhoud en restauratie.

 

Dit was het weer even. Tot gauw bij Classic Cars Bikes and More.

 

Groeten Richard Kanning

 

PS wij zijn op vakantie van 1 September tm 24 September. 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Volg ons