© 2016 Created by classiccarsbikesandmore (en JorritBust)

November 6, 2019

September 27, 2019

August 19, 2019

April 28, 2019

April 18, 2019

Please reload

Recente berichten

Turbulente tijd!!!!

November 6, 2019

1/10
Please reload

Uitgelichte berichten

Lastige tijd......maar ook CABRIO TIJD.

May 31, 2018

 

Hier zijn we weer...

 

Mijn excuses dat het wat langer geleden is. Neem eens een kijkje op de pagina projects bij video's. Daar heb ik wat Promotievideo's neergezet. En wil graag een klein onderzoekje doen welke het beste is. Dus schroom niet je mening te delen. Hoor graag hoeveel likes er zijn voor de diverse video's. 

 

Daarnaast is Classic Cars Bikes and More naarstig op zoek naar een nieuw pand in Emmen of de omgeving Emmen. Dit omdat we nu al drie weken ons werk niet kunnen doen. Reden is dat de eigenaar van het pand en de stroom niet betaald heeft en waarschijnlijk failliet gaat. Erg vervelend allemaal, want nu lopen we behoorlijk achter in onze werkzaamheden. Dus mocht iemand iets weten in Emmen en omgeving stuur ons een berichtje. Dit zal zeer gewaardeerd worden. We zijn op zoek naar een ruimte tussen de 125m2 en 250m2. Waar een tweekoloms brug in kan een aantal motor heftafels. Voorzien van 220v en 380v. Hoor graag van jullie. Heel vervelend allemaal. Gelukkig heb ik zeer fijne klanten met veel geduld en begrip, ook dit waardeer ik zeer. Dit was ook zeer niet gepland en erg lastig. We zijn ook zeker niet blij. 

 

Voor degene die een pand voor ons heeft/vind voordat we zelf wat hebben gevonden krijgt van ons een beloning als het daadwerkelijk tot een overeenkomst komt.

 

Dit was het weer even. Tot snel in van uit ons toekomstig nieuwe pand.

 

Groeten,

 

Richard Kanning

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Volg ons