© 2016 Created by classiccarsbikesandmore (en JorritBust)

November 6, 2019

September 27, 2019

August 19, 2019

April 28, 2019

April 18, 2019

Please reload

Recente berichten

Turbulente tijd!!!!

November 6, 2019

1/10
Please reload

Uitgelichte berichten

Het is weer voorjaar!

March 29, 2018

 

 

 

Heerlijk het is weer voorjaar,

 

Mooie lange wegen om in het voorjaars zonnetje te gaan Touren met uw geliefde Classic Car of Bike. Ook begint het seizoen weer voor mooie treffen en beurzen. Heerlijk ook wij van Classic Cars, Bikes and More kijken hier naar uit. Wij zijn weer heerlijk druk en gaan lekker. 

 

De restauratie van de NSU Prima 3 KL is in volle gang en loopt goed. De body ligt bij de spuiter. Motorblok is bijna geheel klaar. Nog een paar dingetjes en even wachten op een speciaal lager voor in de versnellingsbak. Maar ook dat komt goed. Blijf mee kijken bij de pagina 'Projects'.

 

Ondertussen ook bezig met de Cafe Racer. Die zouden we presenteren op de beurs "Oer-classics" In Ulft begin Mei. Maar deze beurs is geannuleerd. Dus zullen we een nieuwe locatie zoeken om de eerste eigen ontworpen Cafe Racer te onthullen. Dus blijf ons volgen. Wij streven naar een High End product. Dus betekent een geheel gereviseerd blok. En het meeste plaatwerk handgemaakt of bewerkt. Gaat zeer mooi worden en we hebben nog veel ideeen in ons hoofd en kijken uit naar de presentatie. Blijf ons volgen op Classic Cars Bikes and More. Op de pagina Blog zullen we foto's en nieuw delen. 

 

Binnenkort een datum waar we eventueel op een beurs of treffen zullen staan. 

 

Ook de Audi V8 D11 zit goede voortgang in. Blijf kijken op de pagina's Blog en Projects.

 

En zoekt u iets of heeft u iets aan te bieden en wilt u geen gezeur aan de deur. Kunnen wij dit geheel voor u verzorgen. Kijkt u een bij het tapblad Tarieven

 

Dit was het weer even. Tot de volgende Blog en veel voorjaarsplezier. Geniet ervan. 

 

Groeten,

Richard Kanning.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Volg ons