© 2016 Created by classiccarsbikesandmore (en JorritBust)

November 6, 2019

September 27, 2019

August 19, 2019

April 28, 2019

April 18, 2019

Please reload

Recente berichten

Turbulente tijd!!!!

November 6, 2019

1/10
Please reload

Uitgelichte berichten

Nieuwe en echte schuurvondst!!

November 25, 2017

 

 

Hier zijn we weer even met een nieuwe Blog,

 

 

Zoals jullie kunnen zien is er weer nieuwe handel en weer het één en ander verkocht. We hebben een "ECHTE" schuurvondst gedaan. Een zeer leuke klassieker, Zündapp Super Combinette uit 1961, Met Duitse Papieren. Neem eens kijkje op deze pagina

 

Ook hebben we een zeer leuke klassieke Honda XL 500 S uit 1980. Veel aan vernieuwd en netjes opgepoetst. Zeer leuke Classic Bike. Neem ook eens een kijkje op deze pagina. Zeer leuke woon/werk verkeer bike of gewoon om in het weekend veel lol van te hebben. Bekijk ook de video hiervan op onze Projects pagina.

 

Ook zij we nog steeds druk bezig met onze Caferacer. Door late levering van onderdelen is het nog niet duidelijk of we hem bij ons hebben tijdens de Central Classics in  de Expo hallen in Houten. Maar ik kan alvast verklappen dat die erg mooi gaat worden. Blijf ons volgen. Word een mooie combinatie tussen een Classic Caferacer en een Racer. 

 

Ondertussen zijn we druk op zoek naar leuke handel voor jullie. De restauratie van de NSU 3 KL Gaat ook lekker rustig door en ook deze gaat erg mooi worden. Dus zoals gezegd blijf ons volgen op Classic Cars Bikes and More

 

Dit was het weer even. tot de volgende keer met meer nieuws en leuke items.

 

Groeten, 

Richard Kanning

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Volg ons