© 2016 Created by classiccarsbikesandmore (en JorritBust)

November 6, 2019

September 27, 2019

August 19, 2019

April 28, 2019

April 18, 2019

Please reload

Recente berichten

Turbulente tijd!!!!

November 6, 2019

1/10
Please reload

Uitgelichte berichten

Busy Monday!!!!

October 16, 2017

 

 Hallo allemaal,

 

Hier zijn we weer even. Het was een Busy Monday. 

 

Zoals jullie kunnen zien staat het To Do bord weer aardig vol. Vandaag de laatste puntjes op de i gezet bij de mooie Retroscooter Vespa PK 50 XL uit 1986. Kijk op de site voor meer informatie. Rijd en remt als een nieuwe. Erg mooie Retroscooter waar je veel bekijks en plezier mee zult hebben. En gewoon een leuke investering.

 

Daarnaast zijn we begonnen met het demonteren van het motorblok van de NSU Prima 3 KL. En ziet er tot nu toe aardig goed uit. Zeer leuke klus. En er gaan zeker nog meer foto's volgen. Dus blijf ons volgen.

 

Ook zijn we bezig met de revisie van het motorblok van de Honda XL 500 S uit 1980. Dus zoals jullie zien zijn we weer lekker bezig.En houden we jullie natuurlijk op de hoogte. Ook deze mooie klassieke Enduro zal hier binnenkort te koop staan onder de pagina Bikes.

 

Zo dat was het weer even. Bedankt voor het volgen van ons en het bezoeken van onze site. Tot snel en hou ons in de gaten. Want ondanks dat we veel motoren doen, zijn we ook ingericht voor het onderhoud en laswerk aan uw Classic Bike, Car and More. Dus neem eens vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Eventuele stalling is ook mogelijk, en indien u in consignatie wilt verkopen kunt u ook bij ons terecht.

 

Zo ziet u maar weer u kunt voor nagenoeg alles terecht bij Classic Cars, Bikes and More. Neemt u gewoon eens vrijblijvend contact met ons op.

 

Groeten,

Richard Kanning

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Volg ons