© 2016 Created by classiccarsbikesandmore (en JorritBust)

November 6, 2019

September 27, 2019

August 19, 2019

April 28, 2019

April 18, 2019

Please reload

Recente berichten

Turbulente tijd!!!!

November 6, 2019

1/10
Please reload

Uitgelichte berichten

Einde Vakantie!!!! Back to Work.

September 16, 2017

 

Zo daar zijn we weer........

 

Ik hoop dat jullie allemaal een fijne vakantie hebben gehad. En weer lekker uitgerust zijn voor het klassieke na seizoen. 

 

Wij in ieder geval wel. We vorderen lekker met de projecten en er zijn ook alweer nieuwe bij gekomen. En zijn nog onderweg.

 

Zoals hierboven te zien is zijn we druk bezig om een  MZ RT 125 Classic Bike uit 1957 weer leven in te blazen. Zeer mooie "echte"schuurvondst.

 

Ook zijn we weer druk bezig met de Vespa PK 50 XL af te ronden. Ook die zal binnenkort op onze site classiccarsbikesandmore.com weer te koop staan. Zie foto's hieronder van de vorderingen.

 

 Ook hebben we weer wat aanbiedingen. Zoals de Ducati Monster 600 is in prijs verlaagd en ook de Kawasaki Z 250 C is in prijs verlaagd. Neem eens een kijkje op www.classiccarsbikesandmore.com

 

En we hebben vandaag een mooie restauratieklus binnen gekregen. Een mooie NSU Prima 3KL uit 1960. Volledige restauratie. Foto's volgen binnenkort. Zeer mooie klus.

 

We houden jullie op de hoogte. Wilt u wat gerestaureerd hebben kunnen wij u een vrijblijvende offerte doen toekomen. Heft u wat te verkopen of zoekt u iets neem dan vrijblijvend contact met ons op.

 

We zullen snel weer van ons laten horen.

 

Groeten,

Richard Kanning

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Volg ons