© 2016 Created by classiccarsbikesandmore (en JorritBust)

November 6, 2019

September 27, 2019

August 19, 2019

April 28, 2019

April 18, 2019

Please reload

Recente berichten

Turbulente tijd!!!!

November 6, 2019

1/10
Please reload

Uitgelichte berichten

Busy to get the projects finished.

July 18, 2017

 Zoals jullie zien zijn we erg druk bezig om wat projecten af te ronden.

 

Het is lekker druk in de shop. (soms iets te) en we zijn hard aan het werk om diverse projecten af te ronden. En ondertussen ook nog onderweg om handel te zoeken en op te halen. En er komt wel weer wat aan hoor. Op de site een youngtimer Ducati Monster 600 Black. Leuke motor voor oa A2 rijbewijs. 

 

Ook word er hard gewerkt aan een erg leuke Vespa Pk 50 XL . En zijn we begonnen aan wat we vanaf nu in de blog "The Beast" gaan noemen. Zijn wat leuke plannen mee die ik nog niet ga verklappen. Blijf ons volgen. Klein tipje van de sluier..zie onderstaande foto....meer pk's...

 

 Dus ik zou zeggen blijf ons volgen en tot snel weer.

 

Groeten Richard Kanning

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Volg ons