© 2016 Created by classiccarsbikesandmore (en JorritBust)

November 6, 2019

September 27, 2019

August 19, 2019

April 28, 2019

April 18, 2019

Please reload

Recente berichten

Turbulente tijd!!!!

November 6, 2019

1/10
Please reload

Uitgelichte berichten

Beautiful Things!

May 10, 2017

 

 

 Hallo mensen,

 

Er zijn weer veel leuke dingen gebeurt afgelopen tijd.Zoals jullie weten zijn we bij het Auto Motor Klassiek festival in Zandvoort geweest. Was een zeer leuke dag met mooi weer. Er waren weer een paar mooie Classic Cars te zien. helaas weinig Bikes. Wel een zeer mooie Ford GT 40 die het helaas maar tot de opwarm ronde heeft gehaald. en daar toen de motor kapot ging met een groot gat in het carter. Dure reparatie.En persoonlijk vond ik de opkomst wat laag. Maar ondanks dat een zeer mooie en leuke dag.

 

 

 

Ook deze mooie oude MZ jaren 50 classic bike hebben we weer binnen gekregen. Om klaar te maken voor een goede klant. Moet hem alleen aan het lopen maken en de mooie patina bewaren. Erg leuke klus. Heb er zin in. 

 

Zo zien jullie weer. Genoeg te doen. Binnenkort ook weer nieuwe handel. Die we deze maand gaan ophalen. Dus gewoon weer lekker bezig in de shop. Blijf ons volgen op Classic Cars Bikes and More voor meer nieuws. Dit was het weer voor nu en tot snel.

 

Groeten,

Richard Kanning

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Volg ons