© 2016 Created by classiccarsbikesandmore (en JorritBust)

November 6, 2019

September 27, 2019

August 19, 2019

April 28, 2019

April 18, 2019

Please reload

Recente berichten

Turbulente tijd!!!!

November 6, 2019

1/10
Please reload

Uitgelichte berichten

AMK Festival Zandvoort!!!!

April 28, 2017

 

 

 

Hallo mensen,

 

Dit weekend is het zo ver. Het allereerste Auto Motor Klassiek festival op Zandvoort 29 & 30 April. Don't miss it. Heb het programma bekeken en is zeer zeker de moeite waard om heen te gaan. Daarbij beloofd het ook nog een hele mooie dag te worden. Dus ik zeg vooral langskomen dit weekend. 

 

In deze blog wil ik ook nog even benadrukken dat u bij Classic Cars, Bikes and More ook terecht kan voor Onderhoud, Restauraties/Deel restauraties, en Revisies. Dit alles volgens uurtarief of indien mogelijk een vastgestelde prijs. Dan heeft u geen verassingen. Maar zoals u weet blijft het altijd maatwerk.Maar neemt u eens vrijblijvend contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Heeft u een bepaald budget dan kunnen wij u zeggen wat wel en niet mogelijk is. Dus heeft u zelf iets of weet u iemand. Stuur maar door en wij kijken wat we voor u kunnen betekenen.

 

Misschien tot ziens in Zandvoort bij het AMK Festival. Ik loop er rond op Zondag.

 

Groeten,

Richard Kanning

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Volg ons