© 2016 Created by classiccarsbikesandmore (en JorritBust)

November 6, 2019

September 27, 2019

August 19, 2019

April 28, 2019

April 18, 2019

Please reload

Recente berichten

Turbulente tijd!!!!

November 6, 2019

1/10
Please reload

Uitgelichte berichten

Nieuw Caferacer Project.

November 30, 2016

 

Hallo allemaal,

 

Deze week een mooie ;-) Suzuki GS 850 opgehaald. Zoals je kunt zien heeft die al enige tijd stil gestaan. Weer een mooie nieuwe opdracht/project voor een Caferacer te bouwen van deze Bike . Mooi en uitdagend project.  Wel een motorfiets met het mooie en juiste buizenframe om mee te werken. Heb er ook weer veel zin in en dit is het resultaat van een avondje sleutelen.

 Mooi kaal frame zo ver.

 

Ik ga jullie op de hoogte houden van de vorderingen. Blijf me volgen op deze site en blog. We gaan er iets moois van maken. Zoals je ziet zijn we gewoon nog druk bezig. Dit terwijl we toch al echt de Dakar perikelen hebben. 

 

Dus blijf me volgen op Classic Cars, Bikes and More. Tot snel met nieuwe foto's en berichten.

 

Gemotoriseerde groeten,

 

Richard Kanning

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Volg ons