© 2016 Created by classiccarsbikesandmore (en JorritBust)

November 6, 2019

September 27, 2019

August 19, 2019

April 28, 2019

April 18, 2019

Please reload

Recente berichten

Turbulente tijd!!!!

November 6, 2019

1/10
Please reload

Uitgelichte berichten

Nieuw transport voor Classic Car Bike and More

July 31, 2016

Hallo allemaal,

Na wat wiken en wegen heb ik toch besloten een nieuw bedrijfsvoertuig te kopen voor ons bedrijf. Dit naar aanleiding van het steeds drukker worden. En het beter kunnen bedienen van de klant. Ook inzake van Classic Bike transport en het ophalen hiervan. Hierbij kunnen wij nu eventueel ook het transport van uw Classic Bike en binnenkort Classic Car verzorgen. Voor meer info kunt u altijd mailen.

 

We hadden wat meer ruimte nodig. Zeer blij mee. Binnenkort weer reclame erop en dan kunt u ons weer door het land en europa zien gaan.

Heb ook een nieuwe knop toegevoegd bij de start pagina. Daar kunt u de site vinden waarmee u uw eigen website meer kan aanprijzen en meer bezoekers en webkliks kan krijgen. Ook kunt hiermee geld verdienen. Neemt u eens een kijkje. Na de vakantie zullen er weer klassiekrs binnenkomen. Ik hou jullie op de hoogte. Zoe het leuk vinden als jullie eventueel ook via de reacties een reactie achterlaten of een foto van je eigen klassieker doorsturen. Hoor en zie graag van jullie.

Vandaag was/is Oldtimer Festival Zandvoort heb je niks te doen en ben je in de buurt ga zeker even kijken erg mooi evenement georganiseerd door 402 Events. Mijn complimenten hiervoor aan 402 Events. Dit jaar kon ik helaas niet door dat ik zwaar griep heb.

 

Dit was het weer even. Groeten, Richard Kanning

 
Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Volg ons