Weer een mooie week...!!!


Zo daar zijn we weer even,


Het was weer een bijzondere en mooie week. Vandaag nog de mooie Youngtimer Audi 80 Cabriolet 2.8 V6 verkocht. Hij is weer terug naar Duitsland. En zal door deze liefhebber weer goed onderhouden worden. Op naar het volgende mooie Item. Blijf ons volgen voor mooie Items en objecten. Heeft u iets aan te bieden of zoekt u iets, klik HIER voor ons contactformulier.


We zitten vol in de restauratie van de mooie Jaguar XJ 2.8 uit 1970. Zoals jullie kunnen zien is er genoeg te doen. Maar ook deze restauratie gaat weer een mooie worden. Op onze pagina Projects kun je de hele restauratie volgen. Klik HIER om het mooie project te volgen. Het is alleen een plaatwerk restauratie. De eigenaar zal zelf de rest doen. Maar wij zullen zorgen voor een zeer mooie basis om op verder te gaan.


Ook deel restauraties zijn bij ons mogelijk.


De Honda CB 750 Flattracker uit 1976 heeft zijn eerste teken van leven gegeven. En klinkt zeer gezond. Dit project kun je ook volgen op de pagina Projects. Klik HIER voor de vorderingen. ook deze zal dit jaar nog te koop komen. Mocht je interesse hebben laat het ons weten. Vul eventueel HIER ons contactformulier in voor meer informatie.


Ondertussen hebben we ook een Yamaha XS 750 uit 1977 opgehaald. Dit voor een volgend project. U kunt ons altijd benaderen voor uw wensen voor een eventuele Caferacer, Flattracker, Tracker,enz. Heeft u een budget en een idee! Nee dan contact met ons op voor de eventuele mogelijkheden. Ook voor Foodtrucks, Restauraties van Auto/Motor/Brommer of klassiek Item. Ook voor een uniek Reclameobject kunt u bij ons terecht. Klik HIER voor ons contactformulier en neem vrijblijvend contact met ons op.


Zoals jullie zien is er veel gaande en zijn we achter de schermen ook heel druk met verschillende uitbreidingen en projecten om nog beter onze klanten te kunnen bedienen.


Dit was het weer even. Misschien tot ziens bij Classic Cars Bikes and More en blijf ons volgen. Of Download onze gratis App om altijd op de hoogte te blijven of snel contact met ons op te nemen.


Groeten, Richard Kanning.

9 keer bekeken
  • Instagram Social Icon
  • Twitter - White Circle
  • Facebook - White Circle

© 2016 Created by classiccarsbikesandmore (en JorritBust)