We keep on pushing!!

Bijgewerkt: jul 2Zo daar zijn we weer even met een update.


We hebben het heerlijk druk. Deze week hebben we een mooi in zeer goede staat zijnde Audi Coupé Quattro 2.8 V6 opgehaald voor een goede klant uit de USA. We moeten er nog een paar werkzaamheden aan doen en dan gaat die op de boot naar Amerika. Meer foto's en video's volgen.


We hebben de Ducati monster Customized nu helemaal klaar qua laswerk. Alles ligt nu bij de poeder coating en de spuiter. Hij word echt heel mooi en bijzonder. Meer foto's volgen.


Ook de BMW K75 is geheel uit elkaar en ligt bij de coater. Blok word alweer opgebouwd. Nieuw gespoten en bewerkt.


We wachten op een paar onderdelen voor de beautiful flattracker Honda CB 750 uit 1976. En dan kan die ook afgemaakt worden.


De Honda SS 50 worden de nieuwe wielen de naven gepolijst en daarna worden ze gespaakt. Aankomende week komt de nieuwe cilinder en zuiger binnen en word de kop bewerkt. Tank is al gespoten en is bijzonder mooi geworden.


Zoals jullie zien zijn we lekker druk. Maar u kunt altijd contact met ons opnemen als u een project heeft die u niet af krijgt of u zoekt een mooie klassieker. Auto, motor, brommer enz. Neem contact met ons op. Op onze pagina contact kunt u het contactformulier invullen en nemen we binnen 24 uur contact met u op.


Kijk ook eens op onze pagina Projects voor onze projecten.


Of meld u aan voor onze App via de mobiele site dan blijft u altijd op de hoogte van het laatste nieuws.


Groeten,

Richard Kanning

21 keer bekeken1 reactie
  • Instagram Social Icon
  • Twitter - White Circle
  • Facebook - White Circle

© 2016 Created by classiccarsbikesandmore (en JorritBust)