Vreemde eend in de bijt....maar wel leuk...


Hallo even een korte update.


Van een zeer goede klant hebben wij te koop een zeer leuke mooie en goed onderhouden Fiat 500 S uit 2018. Klik HIER voor meer informatie.


Deze week hebben Tim Coronel en ik samen een interview met het blad BROMFIETS voor een Cover reportage van de gerestaureerde Honda SS50 van Tim Coronel. Zijn allereerste brommer. Die die nooit weg heeft gedaan. Hij heeft jaren geleden ook al op de Cover gestaan met deze zelfde brommer. En ze willen nu graag het verhaal horen van de restauratie. Zeer veel zin in. En blijf het blad in de gaten houden. Laat jullie wel weten wanneer die uitkomt. Klik HIER voor de Pagina Projecten om de reportage te zien.Ook brengen we deze week de mooie Ducati Monster Custombuild weg voor het laten maken van een custom zadel en tegelijkertijd maken we een achterspatbord. Het is een zeer mooi project die ook zijn afronding nadert. Klik HIER voor de pagina Projecten om de voortgang te volgen.


De Honda Flattracker zullen deze week ook meer foto's van volgen. Want ook daar zijn we weer volgas mee bezig.


En de Honda CB 550 staat weer op de brug en het blok hangt aan de bok. Dus ook deze gaan we nu weer verder mee om af te maken. Zeer mooi project ook. Ook HIER te volgen.


Als jullie zien is er nog steeds veel gaande en blijf ons volgen voor de projecten. De Audi Cabrio word op het moment ook hard aan gewerkt. Dus download onze App op de mobiele website en krijg altijd als eerste het laatste nieuws.


Tot snel. Groeten, Richard Kanning.
  • Instagram Social Icon
  • Twitter - White Circle
  • Facebook - White Circle

© 2016 Created by classiccarsbikesandmore (en JorritBust)