Trying to keep Corona out and New Projects in.....
Hallo,


In deze turbulente tijden zijn we toch gelukkig erg druk met onderhanden zijnde projecten en weer nieuwe projecten. Er is een mooie Ducati Monster binnen gekomen met zelfbouw frame die we moeten gaan aanpassen naar een heel mooi project. Wat ik nu nog niet ga verklappen. Hij zal snel op de pagina Projects te zien zijn. Klik HIER om op de hoogte te blijven van alle projecten.Er is ook een zeer mooie Honda CB 750 custom build binnen gekomen die in de afbouwfase is. Ook deze is te volgen op de pagina Projects. Klik HIER om de voortgang te zien de komende weken. Zeer mooie en High End build motorfiets. Ook dit is zeker een zeer mooie en aparte exclusieve verschijning en zal HIER ook binnenkort te koop aangeboden worden. Dus blijf ons volgen!


Ook de Honda SS 50 vordert gestaag. Tank zal aankomende week binnenkomen. Frame is al gepoedercoat. Zitten nu alleen even te wachten op wat onderdelen. Die door deze crisis wat langer duren voor ze binnen zijn. Maar ook dit komt goed. En ook dit project is HIER te volgen.De Honda CB 750 Caferacer, ons eigen showmodel is in de fase dat de tank en zitje in de spuitplamuur en daarna in de grondlak kan. Daarna kunnen we de rest van het frame aanpassen en laten poedercoaten. Dan kunnen we voor het spuiten het zadel Custom en handgemaakt exclusief laten maken. Het word een aparte mooie en alleen maar met de beste parts gebouwde motorfiets. Volg ook deze HIER op deze pagina.


Dit was het weer even. Binnenkort ook meer auto's op de site. Deze lopen even erachter aan. Op het moment hebben we veel werk in de klassieke motorfietsen en Caferacer opdrachten.


BLIJF ONS VOLGEN EN DOWNLOAD ONZE APP OP DE MOBIELE WEBSITE. DAAR KUN JE ALLES VOLGEN EN KRIJG JE ALS EERSTE HET LAATSTE NIEUWS!


Groeten Team Classic Cars Bikes and More.  • Instagram Social Icon
  • Twitter - White Circle
  • Facebook - White Circle

© 2016 Created by classiccarsbikesandmore (en JorritBust)