THE REVEAL! Van welke bekende Nederlander is de Honda SS50?

Bijgewerkt: aug 31

Daar zijn we dan met de laatste update van de Honda SS50, onze trouwe volgers weten al van wie deze mooie Honda SS50 is als ze mij volgen op Instagram en Facebook. Doe je dit nog niet? Klik dan HIER om mij te volgen op Instagram.... Nametag: classiccarsbikesandmore. En klik HIER voor mijn Facebookpagina. Of meld je aan voor onze gratis App op de mobiele website voor altijd het laatste nieuws als eerste!


The Reveal......aan....Tim Coronel!! Eèn van de twee gebroeders Coronel, Racing Twins, Dakar legende, Driftexpert, Expeditie Robinson Kandidaat, F1 Cafe. Ja mensen dit is de eerste brommer van Tim Coronel. Hij heeft hem nooit verkocht maar is altijd mee verhuist en heeft ook nog lang gereden. Tot die in de hoek van de tuin belande...en ik de opdracht kreeg om hem maar weer als nieuw te maken. En dus dat hebben we gedaan. Bekijk het hele project op de pagina Projects.

Hieronder de video van de onthulling.....
En hier een video hoe Tim Coronel ermee wegrijd....super blij en gelukkig op zijn eerste liefde. Of zoals hij elke keer weer vroeg hoe het ermee was...Hoe is het met mijn kindje?...Hahaha geweldig als iemand nog altijd zoveel plezier beleeft aan zulke mooie Klassiekers.
Zoals jullie dus kunnen zien....we zijn in volle vaart bezig. En heb nog een verassing maar dat vertel ik later pas....anders is het geen verassing he. Bekijk rustig de video's. Er worden ook nog wat bonusvideo's toegevoegd aan ons Youtube Kanaal. Klik HIER om je hiervoor aan te melden. Staan nog meer leuke projectfilmpjes op en er komen er nog veel meer. Geen zorgen.


Zo nu weten jullie van wie dit mooie project was. Het was soms lastig om stil te houden maar dit moest nu eenmaal. Blijf ons volgen voor meer mooie en leuke projecten waar we nog steeds erg druk mee zijn. Bedankt voor het volgen en Liken. Waardeer dit zeer! Tot de volgende BLOG. Er komt nog veel meer moois en nieuws omtrent de projecten en ontwikkelingen van Classic Cars Bikes and More. Blijf ons volgen!


Groeten Richard Kanning.

49 keer bekeken
  • Instagram Social Icon
  • Twitter - White Circle
  • Facebook - White Circle

© 2016 Created by classiccarsbikesandmore (en JorritBust)