Project after Project....

Bijgewerkt: aug 31

Hier zijn we weer met een korte update.


Zoals je kunt zien op de foto's. Gaat het project na project.....We zijn lekker op dreef en gaan zo door. De Ducati monster Customized is klaar om weggebracht te worden voor een custom made zadel en achterspatbord komt daarna. Dus blijf dit project volgen. De reveal is bijna aanstaande.


Ook is de Audi Coupé Quattro onderweg naar de haven van New York. As we speak is die onderweg. Héél benieuwd hoe de klant hem gaat vinden. Is zeer mooi geworden. Ook. Dit verhaal gaat later nog verder. Ondertussen hebben we een Audi Cabriolet 2.8 V6 binnen. Die heeft even wat TLC nodig maar dan heb je ook een mooie auto. Is of zo te koop als je interesse hebt. Interessante prijs!!! Anders word deze uiteraard wat duurder. Ook binnenkort te zien op de pagina Projecten.


Ondertussen wordt er ook gewerkt aan de Honda CB 750 flattracker. Ook daar gaat het zeer goed voor uit. Ook hier zullen deze week weer nieuwe foto's geplaatst worden op de pagina projecten van de vooruitgang. Dus blijf ons volgen op www.classiccarsbikesandmore.comDe BMW K75 vordert ook zeer goed. Loopt alweer en de eerste testrun is een feit. Nog wat kleine aanpassingen en een zadel maken. En dan kan die weer on the road. Spuiten doen we van het winter. Ook deze is te volgen op de pagina projecten.En we gaan deze week weer een begin maken met de Honda CB 550 caferacer. Blok word in de bok gehangen en we gaan hem opnieuw opbouwen. Frame en onderdelen zijn al gecoat. Tank al gespoten. En nagenoeg alle onderdelen heb ik al. Dus word ook weer geweldig om deze te bouwen. Ook deze staat op de pagina projecten.


Zoals je ziet het is de moeite om ons te blijven volgen op Facebook, Instagram, Twitter en waar dan ook op Social media. WANT WE ZIJN BEZIG MET VEEL NIEUWE DINGEN DIE WE BINNENKORT BEKEND GAAN MAKEN ALS WE DUIDELIJK HEBBEN HOE WE HET GAAN UITROLLEN !!!


Hier nog een laatste filmpje van de testrun van de BMW K75. Tot snel bij Classic Cars Bikes and More.
19 keer bekeken
  • Instagram Social Icon
  • Twitter - White Circle
  • Facebook - White Circle

© 2016 Created by classiccarsbikesandmore (en JorritBust)