Mooiste tijd....Opbouwen.Hier zijn we weer even met een update.


Ondanks alle Corona perikelen en uitdagingen zijn we druk bezig met de opbouwfase van diverse projecten.


Zo is er de Audi Coupe Quattro van een zeer goede Amerikaanse klant die we bijna klaar hebben. Hij staat nu bij de spuiter. Deze week komt de volledige RVS uitlaat binnen en nieuwe koppelingsplaten. Dus kunnen we hem verder perfectioneren voor dat die op de boot gaat met een container. Zoals het er nu uitziet gaat deze in de week van 13 Juli verscheept worden. Kijk ook eens op de pagina Projects voor meer info over onze mooie en uiteenlopende projecten.


Ook is de Custom build Ducati Monster ook weer terug van de coater. Tank komt èèn dezer dagen van de spuiter. Word een zeer mooie kleurcombinatie. Wielen en banden zijn ook een zeer mooie combinatie geworden. Blijf ook dit project volgen. Klik HIER voor meer informatie over dit mooie project.


De BMW K75 is ook terug en zit alweer in de opbouwfase Ook deze word zeer mooi en bijzonder. Ook de combinatie van de wielen en banden is zeer mooi. Het opbouwen gaat zeer voorspoedig en het word weer een bijzonder model. Klik HIER om het project te bekijken.


De Honda CB 750 Flattracker 1976 is ook op de goede weg en zal gauw op de markt komen voor verkoop. Dus blijf deze Flatracker HIER volgen.


En de Honda SS50 is ook al vergevorderd en zal binnenkort onthuld worden. Dan weten jullie van welke bekende Nederlander deze zeer mooie bromfiets is. Zijn allereerste brommer is dit. Ook dit bijzondere project staat HIER om te volgen.


Zo zoals jullie kunnen zien zijn we vol gas aan het werk. En we zullen binnenkort, als alles weer aantrekt ook weer nieuwe handel binnen krijgen. We hebben nog een mooie Suzuki GSX 400 F Bratstyle 1982 in de aanbieding. Een zomeraanbieding. Klik HIER om deze mooie Suzuki te bekijken. Inruil iets klassieks mogelijk.


Dus blijf ons volgen. Wil je meer informatie vul HIER ons contactformulier in en nemen we zo snel mogelijk contact met je op.


Dit was het weer even. Wij gaan weer volgas verder met onze mooie bijzondere projectenen komen snel weer terug met nog meer nieuws en ontwikkelingen van Classic Cars Bikes and More.


EN VERGEET NIET ONZE NIEUWE GRATIS APP TE DOWNLOADEN OP DE MOBIELE WEBSITE! Zo blijf je altijd op de hoogte van het laatste nieuws en aangeboden Items.


Tot snel.....Richard Kanning28 keer bekeken1 reactie
  • Instagram Social Icon
  • Twitter - White Circle
  • Facebook - White Circle

© 2016 Created by classiccarsbikesandmore (en JorritBust)