Late nights...early mornings...


Zo daar zijn we weer met een korte update.


Het was weer een drukke week met late avonden en vroege ochtenden. Wel de mooiste dagen, als je gewoon niet kunt stoppen. En heerlijk door kunt werken.


Zoals jullie kunnen zien in de foto's zijn we lekker bezig met alles en loopt het lekker. De Volvo Amazone Classic Rally Car is weer terug bij een tevreden klant. Hier moest even wat roest weg gehaald worden onder de motorkap bij de rembekrachtiger. Dit is dit keer op een simpele manier gedaan naar wens van de klant. Want aankomende winter moet de hele motor er uit en moet de hele motorruimte gedaan worden. Dus word vervolgd.


Ook de BMW K75 vordert zeer goed. Frame en andere onderdelen die naar de poedercoater moeten, zijn bijna klaar om weg gebracht te worden. Deze week pakken we het blok aan. Gepolijst en opnieuw gespoten. Dan als alle spullen weer terug komen van de poedercoater en spuiter kunnen we weer gaan opbouwen. Ook dit project zal binnenkort op de pagina PROJECTS te volgen zijn. Klik HIER om naar de pagina PROJECTS te gaan.


Zoals jullie kunnen zien op de foto's hebben we ook een nieuwe aanwinst op kantoor. Waar ik zeer blij mee ben. Van de eerste eigenaar een Vintage Directie bureau uit de jaren 50/60. Past goed bij onze stijl.


En zoals jullie kunnen zien...we zijn al onderweg als de zon zich net laat zien en nog druk bezig als de maan al een tijdje schijnt. Maar het werpt zijn vruchten zeker af.


Het nieuwe project de Honda CB 750 Flattracker vordert ook zeer goed. Blok zit er nu in en de voorvork incl de wielen. Nu zijn we bezig met de elektra. Zeer mooi project en binnenkort te koop als die klaar is. Ook dit project is te volgen op de pagina PROJECTS. Klik HIER voor meer informatie.


Deze week ook weer veel onderdelen binnen gekregen voor de Honda SS 50. Het duurt niet heel lang meer voordat deze onthuld word. Word ook erg mooi en ben benieuwd naar de reactie van de klant.....dan weten jullie welke bekende Nederlander het is.....volg ook dit project op de pagina PROJECTS Klik HIER om dit project te bekijken.


En we hebben een nieuw en zeer mooi project binnen in de vorm van een Ducati Monster met zelfbouwframe. Dit word een zeer mooi totaal Custom Build project. Geheel naar wens van de klant. Maar met de touch van Classic Cars Bikes and More. Klik HIER om ook dit project van dichtbij te volgen.


Dus zoals jullie zien genoeg te doen en er staat nog meer te wachten voor dit jaar. Indien jullie onze site bekijken via je mobiel, meld je dan aan voor onze gratis App. Ben je altijd op de hoogte van het laatste nieuws. En nee geen reclame of wat dan ook. Alleen interessante nieuwe projecten en eventuele nieuwe handel. Dus blijf ons volgen op www.ccbam.nl of www.classiccarsbikesandmore.com


Spreek jullie snel weer met meer nieuws en updates over de lopende en nieuwe projecten.


Groeten,

Richard Kanning.27 keer bekeken
  • Instagram Social Icon
  • Twitter - White Circle
  • Facebook - White Circle

© 2016 Created by classiccarsbikesandmore (en JorritBust)