Keep on Working @Classic Cars Bikes and More!


Hier is Classic Cars Bikes and More were met een korte update.


We zijn weer lekker druk geweest afgelopen tijd. De bedrijfsbus is eindelijk voorzien van ons logo. Dankzij GJ Belettering in Oosterwolde. Zeer netjes gedaan en zeer blij mee. Zie foto's onder de BLOG.


Ondertussen hebben we ook een nieuwe projectmotor opgehaald. Een steeds zeldzamer wordende Yamaha XS 750 uit 1977. Motor zit vast maar heb er een heel mooi en goed blok met carburateurs bij gekocht. Hij staat nu bij de voorraad en zal binnenkort ook te zien zijn op de pagina Projects. Kijk HIER ook voor andere vorderingen van de diverse projecten waar we mee bezig zijn.


De mooie Jaguar XJ 2.8 Series 1 is nu geheel kaal, en kan nu begonnen worden met het laswerk. Een hele klus maar wel een hele mooie klus. Ook deze staat HIER bij de pagina Projects


Zoals hierboven te zien is zijn leggen we de laatste hand aan de zeer mooie Honda CB 750 Flattracker uit 1976. Zeer mooie project en zal binnenkort te koop aangeboden worden. Heb je interesse neem dan contact met ons op en klik HIER voor meer info of vul ons contactformulier in op onze site


En onze COVERSTORY van de restauratie van de Honda SS 50 van Tim Coronel zijn we erg trots op. Hij staat in uitgave 6 van het blad BROMFIETS. Klik HIER voor de pagina Projects om de hele restauratie te zien. En zie ook onze BLOG over dit geweldige interview.


Daarnaast zijn we ook nog bezig om een nieuw en mooi product te introduceren. Dit kan de "Doe het zelf custom bike builder" een heleboel gemak bezorgen. Om een mooie strakke lijn te krijgen zoals men wilt. Binnenkort meer hier op Classic Cars Bikes and More. Blijf ons volgen of download onze gratis App op onze mobiele website. Zo ben je altijd als eerste op de hoogte van het laatste nieuws.


Hier nog een paar mooie foto's van onze projecten en werkzaamheden aan onze Classic Cars, Classic Bikes, Caferacers, Flattrackers. Enz.


Dit was het weer even blijf ons volgen op Facebook, Instagram en uiteraard onze site.


Groeten, Richard Kanning18 keer bekeken
  • Instagram Social Icon
  • Twitter - White Circle
  • Facebook - White Circle

© 2016 Created by classiccarsbikesandmore (en JorritBust)