In Quarantaine in de werkplaats.....Rare tijden even op dit moment. Gelukkig hebben we de werkplaats nog. Heb besloten daar maar zoveel mogelijk in quarantaine te gaan. Waar ik nu druk aan het werk ben met genoeg projecten en er komen er nog een paar binnen volgende week. Dit is allemaal te volgen op de pagina projects op onze site. Klik HIER en neem eens een kijkje.


De Suzuki GSX 400 F Bratstyle, staat nu bij de Dynojet bank om perfect afgesteld te worden. Zit een complete Dynojetkit aangepast op de uitlaat en open luchtfilters. Deze is nu te koop klik HIER voor de pagina Bikes voor deze mooie machine.


Ook de Honda SS 50 vordert gestaag. We zijn nu druk met de blokrevisie. Het frame en parts zijn terug van poedercoating en de tank komt loop volgende week van de spuiter. Ook dit is op de pagina Projects te volgen. Klik HIER om dit project te volgen.


Ook word er weer volop gewerkt aan ons showmodel van de Honda CB 750 KZ. We zijn nu druk bezig in de fase om de tank en het zitje spuitklaar te krijgen. Daarna gaan we verder met de aanpassingen aan het frame en de rest. Ook dit kun je allemaal volgen op de pagina Projects/ Klik HIER voor meer nieuws over dit project.


we hebben ook nog even een proefronde gereden met de tot leven gewekte MZ RT 125 uit 1959, die echt al decennia stil heeft gestaan. En verassend genoeg rijd die verbluffend goed. En van dit project is er ook een video van afgelopen proefrit. Klik HIER voor de pagina Projects waar de video te zien is. En andere leuke video's. Neem eens een kijkje.


Dit was het weer voor even. Blijf ons volgen of meld je aan op onze App op onze mobiele site en blijf altijd als eerste op de hoogte van het laatste nieuws.


Ik wens iedereen ondanks de situatie een gezellig Pasen toe en Stay Safe and Keep on Riding and wrenching.


Groeten, Richard Kanning32 keer bekeken
  • Instagram Social Icon
  • Twitter - White Circle
  • Facebook - White Circle

© 2016 Created by classiccarsbikesandmore (en JorritBust)