Eerste COVERSTORY is een feit....TROTS!
Hij is na lang wachten eindelijk uit,!!! Nummer 6 van het blad BROMFIETS!!!! Met de COVERSTORY van de eerste brommer van Tim Coronel!! Zijn Honda SS50 die gerestaureerd is door Classic Cars Bikes and More. Ons dus...Zeer dankbaar en trots op dit artikel en de kans gehad te hebben om deze mooie Honda te mogen restaureren. Ga naar je lokale boekhandel en koop dit geweldige blad BROMFIETS. En zie en lees het mooie en leuke zes pagina tellende stuk over de restauratie en herinneringen van de Honda SS50 van Tim Coronel. Leuke insights voor de liefhebber.


Mocht je de hele restauratie willen zien, klik dan HIER voor de pagina PROJECTS daar staat de gehele restauratie met foto's. We hebben met veel plezier aan dit project gewerkt. En dit is waar Classic Cars Bikes and More voor staat. Niet alleen een simpele restauratie, maar een volledige ervaring.


Dit doen wij bij alles wat we doen. Dit omdat het een volledige beleving moet zijn in onze ogen. Het is niet maar zo een "Ding"...maar een ervaring met emotie. Mensen hebben herinneringen aan klassieke Items zoals Auto's, Motoren en zoals te lezen is in nummer 6 van het Blad Bromfietsen.....de gevoelens en herinneringen die Tim Coronel heeft bij zijn Honda SS50. Dat is precies waar Classic Cars Bikes and More voor leeft en gaat. Dat is onze Passie om die herinnering weer te laten herleven.


Heeft u interesse gekregen om eventueel ook een Classic te laten restaureren of aan te schaffen of u wilt er èèn via ons verkopen. Ga dan naar onze website en vul vrijblijvend ons contactformulier in met welke vraag dan ook. We reageren altijd binnen 24 uur. Klik HIER en neem eens een kijkje op onze site.


Groeten, Richard Kanning

Classic Cars Bikes and More

22 keer bekeken
  • Instagram Social Icon
  • Twitter - White Circle
  • Facebook - White Circle

© 2016 Created by classiccarsbikesandmore (en JorritBust)