Drukke werkplaats....


Weer even een kleine update,


Het is lekker druk in de werkplaats. En heb ook deze week nog even een drukke week voor een klus van een opdrachtgever tussendoor. Dus lekker bezig. Aankomende week zijn we weer lekker druk in de werkplaats. Zoals jullie weten is de NSU Prima 3 KL afgeleverd. En zijn we al weer verschrikkelijk druk met de nieuwe projecten.


De MZ RT 125 voor een goede klant die moest aan het lopen gemaakt worden en dit hebben we dus gedaan. En verbazend genoeg rijd die nog best goed. Zie de video op onze pagina Projects.


Ook hebben we even een mooie Frameloop gelast op de BMW K75 Tracker project. Zie de foto's ook op onze pagina Projects. Dit zodat we een zadel op maat kunnen maken. Dan kan die dit seizoen rijden en gaan we aankomende winter de hele motor uit elkaar halen en geheel opnieuw opbouwen. Dus blijf dit project volgen. Gaat ook zeer bijzonder worden.


Ondertussen is de Suzuki GSX 400 F Bratstyle ook bijna klaar. Nog even synchroon afstellen op de Dynojet bank. En wat kleine dingen en dan komt deze mooi voor het seizoen in de verkoop. Blijf onze pagina Bikes volgen. Daar staan alvast wat foto's. Binnenkort een mooie foto reportage.


De leuke Honda SS50 (van een zeer bekende Nederlander) is ook al aan het vorderen. Het frame en de spullen die gepoedercoat moeten worden liggen al bij de coater en gaan erg mooi worden. Ook het motorblok word al aan gewerkt voor een totale revisie. Ook deze kun je volgen op de pagina Projects.


En zo zijn we met nog wat projecten bezig zoals een mooie Honda CB 550 F, ook deze is te volgen op de pagina Projects. Is al gecoat en gespoten. Word binnenkort aan begonnen met opbouwen. Daarnaast hebben we onze showbike in wording de Honda CB 750 KZ, ook die gaat aankomende week op de brug om mee verder te gaan.


Dus zoals jullie zien, meer als genoeg te doen. en dan heb ik het nog niet gehad over de rest van de projecten die nog gaande zijn. We zijn heerlijk bezig met onze passie en droom.


Vergeet je niet aan te melden voor onze APP zo blijf je altijd op de hoogte van het laatste nieuws.


Tot snel. Groeten, Richard Kanning

18 keer bekeken
  • Instagram Social Icon
  • Twitter - White Circle
  • Facebook - White Circle

© 2016 Created by classiccarsbikesandmore (en JorritBust)