Daar zijn we weer met een vernieuwde BLOG pagina.

Bijgewerkt: jan 21Hallo allemaal,


Ik wil jullie allemaal eerst nog een heel gelukkig nieuwjaar wensen. Met veel klassieker en motor plezier. Hier even een kort berichtje van de nieuwe BLOG pagina. Voor de kerst en oud en nieuw, zijn we naar de Motorshow Essen geweest. Zeer van genoten en ook veel klassiekers gezien. Was zeer de moeite waard. Op naar de Techno Classica. Vergeet ook de mooie beurs in Bremen niet van 31 Januari tm 2 Februari.


Direct naar Oud en Nieuw moest ik even voor een klant van mijn andere bedrijf naar Melbourne Australië. Even een machine plaatsen. Dus zodoende was ik even niet bezig met de BLOG.


Maar nu zijn we er weer en we zijn weer druk bezig. We leggen de laatste hand aan de NSU Prima 3 KL. En ook de Suzuki GSX 400 F Bratstyle zal snel klaar zijn en ter verkoop komen. Het is mogelijk om hier al op te reageren mocht je interesse hebben. Klik HIER en vul onze contactpagina in en we zullen binnen 24 uur reageren.


Ook zijn we erg druk met de Honda SS 50 met de restauratie. ook dit vordert goed. Blijf ons volgen op de pagina Projects voor alle projecten die lopen.


Binnenkort zal er weer wat handel binnenkomen dus houd ook onze pagina Services in de gaten voor mooie projecten en diverse mooie Items die te koop worden aangeboden. Ook onder de pagina Services bij & More kunnen wij u van dienst zijn voor mooie Items voor uw bedrijf/kantoor/mancave of gewoon thuis. Neem eens vrijblijvend contact met ons op. Klik HIER voor onze contactpagina.


Dit was het weer even. Tot snel bij Classic Cars Bikes and More.


Groeten,

Richard Kanning

31 keer bekeken
  • Instagram Social Icon
  • Twitter - White Circle
  • Facebook - White Circle

© 2016 Created by classiccarsbikesandmore (en JorritBust)