Another delivery.....BMW K75!!!


Weer even een mooie delivery update.....


Afgelopen zaterdag hebben we de mooie BMW K75 afgeleverd. De klant heeft eerst een mooie testronde gemaakt en we hebben een kleine fotosessie gehad. Daarna is de mooie BMW K75 naar huis gegaan. Klik HIER om het hele project te zien van begin tot eind. Kijk ook eens bij de video's van deze mooie motor.


Nu zijn we weer begonnen met het project van de CB 550. Ook deze is HIER te volgen. Hier zijn we mee bezig om eerst het blok geheel aan te pakken. Nieuwe lagers, pakkingen, elektronische ontsteking. Enz. Word ook een zeer mooie motorfiets.


Eind deze maand komt er nog een mooi project binnen voor restauratie. Laswerk en geheel opnieuw spuiten. Een mooie Jaguar XJ 2.8 uit 1970. Binnenkort meer hier op de site.


Ook zijn we nog bezig met de Honda CB 750 Flattracker uit 1976. Deze is nu bijna klaar. Heeft nog een paar puntjes die ik custom made moet maken. Ook deze zal binnenkort te koop aangeboden worden. Klik HIER om ook dit project te volgen.


We leggen nu de laatste hand met een grote beurt en pakkingen aan de Youngtimer Audi 80 2.8 V6 Cabriolet. Deze zal ook binnenkort te koop aangeboden worden. Klik HIER voor meer informatie.


Zoals je ziet is er veel gaande en gaan we volgend jaar meer spectaculaire dingen doen. en uitbrengen. Dus blijf ons volgen op Classic Cars Bikes and More. Kijk je met je mobiel oponze site, meld je dan aan voor onze GRATIS App en blijf altijd als eerste op de hoogte van het laatste nieuws.


Tot snel....Richard Kanning30 keer bekeken
  • Instagram Social Icon
  • Twitter - White Circle
  • Facebook - White Circle

© 2016 Created by classiccarsbikesandmore (en JorritBust)