A tired British Cat......!!!!Hier zijn we weer met een update....


Afgelopen weekend kwam er een vermoeide maar zeer potentiële mooie Jaguar XJ 2.8 1970 binnen voor een restauratie van de carrosserie. Klik HIER voor de pagina PROJECTS om dit mooie project te volgen. Het zal een uitdagende en mooie klus worden. Deze week komt het plaatwerk binnen en gaan we beginnen.


De Audi Cabriolet 2.8 V6 is ook bijna klaar voor de verkoop. Deze is niet geheel gerestaureerd maar weer tot leven gewekt. Klik HIER om dit project te bekijken op de pagina Cars. Krijgt een grote beurt met nieuwe Olie, Filters, Bougies. Ook hebben we nieuwe klepdeksel pakkingen geplaatst en nieuwe carterpakking. Speciale PRIJS zo mee en zelf keuren. We kunnen hem ook volledig in mooie staat brengen en keuren maar dan word het een andere prijs. Interesse??? Klik HIER voor ons contact formulier.


Heb je ook een vermoeide oldtimer die wat liefde kan gebruiken. Neem dan contact met ons op en laat ons weten wat er moet gebeuren. Dan kunnen wij voor u een vrijblijvende offerte maken. Klik HIER voor ons contactformulier.


Dit was het weer even tot de volgende keer....OH JA en blijf ons volgen op social media....Instagram, Facebook, Twitter. Heb je de GRATIS App al? Die kun je downloaden op onze mobiele website!!! Want er staat een heleboel moois, uitdagends en zeer speciaals te gebeuren.....wat men nog niet meegemaakt heeft in Nederland. Keep following us!


PS. Neem eens een kijkje op onze in uitvoering zijnde PAGINA SHOP.....Klik HIER om een kijkje te nemen. Er zijn veel meer producten in de maak. We proberen eind van dit jaar of begin volgend jaar de shop volledig up and running te hebben met diverse artikelen.

16 keer bekeken
  • Instagram Social Icon
  • Twitter - White Circle
  • Facebook - White Circle

© 2016 Created by classiccarsbikesandmore (en JorritBust)