Turbulente tijd!!!!


Na een lange en turbulente tijd zijn we er weer,

Nogmaals sorry voor onze afwezigheid. Maar het was weer een spannende tijd. We kregen in eens onverwacht het bericht dat de eigenaar van het pand wat we huurde failliet is verklaard en dat het casco huis en het pand 27 November geveild gaan worden. Waar wij dus niks van wisten. We kwamen er achter omdat iemand foto's kwam maken voor de veiling. Liep al bijna twee jaar te zeuren om een huur contract en vroeg steeds of alles ok is. En het antwoord wat ik elke kreeg was...niks aan de hand maak je geen zorgen. ook niet waar dus. Dus na dat ik de fotograaf had gesproken. Hebben wij van Classic Cars Bikes and More besloten het lot in eigen hand te nemen.

Dus zijn we verhuist en hebben we een nieuw pand gevonden. We zijn er nog erg druk mee bezig maar we zijn er erg blij mee. Hier zit wel verwarming in en een mooi kantoor. Net toilet en grote werkplaats. Ook heb ik een stuk opslag erbij en komt er een speciale kamer voor lassen en een straalcabine. Zodat het meeste slijp en straalstof buiten de werkplaats blijven.

Super blij mee en hoop er eind volgende week helemaal ingericht te zijn. Want de laatste spullen van de NSU Prima 3 KL zijn eindelijke binnen. Dus die kunnen we afmaken. De sigmajet Kit voor de Suzuki GSX 400 F is ook binnen dus ook die kunnen we afmaken en afstellen. Dus binnenkort TE KOOP. Blijf ons volgen op Classic Cars and More op pagina Projects en pagina Bikes.

Ook voor de Honda CB 550 Caferacer zijn nagenoeg alle onderdelen binnen.Dus deze is ook binnenkort aan de beurt voor het opbouwen. Blijf alles volgen op de pagina Projects op onze site.

Ook is er weer een nieuwe zeer leuke order binnengekomen, totale restauratie van een mooie klassieke Honda SS50 uit 1973. Deze is van een zeer bekende Nederlander. Dit zullen we later pas onthullen.....Blijf ook dit project volgen op de pagina Projects!

Zoals jullie zien een erg turbulente tijd. Maar we groeien alleen maar en gaan gestaag en goed vooruit. Dus hebben jullie nog een mooi project of zoeken jullie nog een mooie Classic Car of Classic Bike of een mooi Item voor je bedrijf of privé. Kijk ook eens op de pagina More. Stuur ons een berichtje. Klik HIER voor onze contact pagina. We ship worldwide.

Nu gaan we weer druk verder met inrichten en uitzoeken. En we zijn snel terug met meer Classics en meer nieuws. Blijf ons volgen op onze Website, Instagram, Facebook.

Groeten,

Richard Kanning

#oldtimer #klassiekemotoren #Nissan280ZX #280ZX #Datsun280ZX #ClassicAutomotiveArt #ClassicCar #Classics #Driftcar #Mercedes #Classicbike #Garelli #CafeRacer #Barnfind #Caferacer #oldtimers #klassiekers #Zündapp #Bikes #ClassicCarsBikesandMore #KreidlerFlorett #KreidlerBuffeltank #Projects #NSU #NSUPrima #HondaXL500S #cars #MotorshowEssen #Motobecane #Youngtimer #AudiV8 #Audi42V8D11 #ClassicBikes

26 keer bekeken
  • Instagram Social Icon
  • Twitter - White Circle
  • Facebook - White Circle

© 2016 Created by classiccarsbikesandmore (en JorritBust)