Vakantie weer voorbij.....


We zijn weer terug.......

Na een heerlijke vakantie in Kroatië, zijn we weer terug. Druk bezig de laatste hand te leggen aan de NSU Prima 3 KL uit 1959. En de Suzuki GSX 400 F Brat style model. Zeer mooi en leuke motorfiets. Binnenkort hier op de site te koop. Voor meer info KLIK HIER.

De mooie NSU Prima 3 KL gaat binnenkort terug naar zijn eigenaar. Dan komt pas het echte eind oordeel. Maar dat zit wel goed na dat hij hem al gezien heeft tussendoor. Ook hier zullen nog wat meer foto's en film van volgen.

Daarna gaat de Honda CB 550 op de brug voor de opbouw. Nagenoeg alles is nu aanwezig en word de volgende mooie Caferacer/Bratstyle weer opgebouwd. Deze is voor een goede klant uit Groningen.

Na de Suzuki GSX 400 F, komt het demo/prestige model de Honda CB 750 Caferacer op de brug en gaan we daar mee verder omdeden hopelijk klaar te hebben voor èèn van de beurzen hopelijk ergens volgend jaar al.

Daarnaast zijn we natuurlijk nog druk bezig met het klaarmaken van de Audi V8 D11, door alle drukte ligt die af en toe stil. Maar we zijn er zeker mee bezig. Ook deze wil ik als demo auto meenemen naar beurzen.

Verder zijn we weer druk zoekende naar nieuwe handel. Dus weet u wat of heeft u wat schroom niet om ons een bericht te sturen. Wij reageren altijd binnen 24 uur.

Zoals jullie zien zijn we weer volop bezig en hoeven we ons bij Classic Cars Bikes and More niet te vervelen. Kijk ook eens onze Youtube filmpjes. Altijd leuk. Ook hier zullen er meer van volgen. Blijf ons ook volgen op Twitter en Instagram.

Dit was het weer even. Hopelijk to gauw en veel Classic Cars Bikes and More plezier.

Groeten,

Richard Kanning

#oldtimer #klassiekemotoren #Nissan280ZX #280ZX #ClassicAutomotiveArt #Datsun280ZX #ClassicCar #Classics #Garelli #Classicbike #YamahaRD250 #CafeRacer #Barnfind #Caferacer #oldtimers #klassiekers #Zündapp #ClassicCarsBikesandMore #Bikes #KreidlerFlorett #KreidlerBuffeltank #Projects #NSU #NSUPrima #HondaXL500S #MotorshowEssen #cars #Youngtimer #AudiV8 #Audi42V8D11 #ClassicBikes

16 keer bekeken
  • Instagram Social Icon
  • Twitter - White Circle
  • Facebook - White Circle

© 2016 Created by classiccarsbikesandmore (en JorritBust)