Weer lekker bezig.....


Hier zijn we weer,

De laatste tijd weinig aan de BLOG kunnen doen door alle hectiek en drukte. Maar we werken er aan om dit toch twee wekelijks te gaan doen. Mijn excuses voor het lange wachten.

Het is erg druk en we gaan vol gas met onze projecten. Ook omdat we gestart zijn met het maken en leveren van One Off Items voor Mancave, Woning, Winkel, Bar, Filmset Restaurant. Reclame doeleinden enz. Neemt u eens een kijkje bij de pagina & More. Daar staat meer informatie voor deze mooie items. Binnenkort komen er weer een paar. We werken weer aan wat nieuwe objecten. Dus blijf ons volgen.

De NSU Prima 3 KL vordert nu heel goed. Zoals het er nu uitziet word er aanstaande zaterdag een goede proefrit gemaakt. Na wat kleine afwerk perikelen, zijn we nu bijna aan het einde van dit project. Zodat er weer ruimte komt voor de andere projecten.

Ook de Suzuki GSX 400 F Caferacer is bijna gereed. Kijk maar eens op de pagina Projecten voor meer informatie. Hij komt binnenkort te koop! Dus mocht je interesse hebben vul ons contactformulier in voor meer informatie. En mocht je hem willen kopen is dit ook mogelijk. Heeft nieuwe ketting, nieuwe bougies, Olie en oliefilter. Nieuwe open luchtfilters. Word geheel opnieuw synchroon afgesteld. Heeft nog zeer goede banden. Zeer leuke machine.

De mooie Yamaha V-Max is ook verkocht en een Harley Davidson 1200 omgebouwde Sportster ingeruild. Maar ook deze is direct verkocht.

De Audi 4.2 V8 D11 zijn we ook nog steeds erg druk mee.

Jullie zien we hebben genoeg te doen en zijn er ook vol mee bezig als ik niet voor een opdrachtgever bezig ben. Binnenkort weer meer nieuws over de vooruitgang. Dit was het weer even. Bedankt voor jullie geduld en tot snel.

Groeten,

Richard Kanning

#ClassicAutomotiveArt #Classics #ClassicCar #Classicbike #Caferacer #CafeRacer #Projects #Bikes #ClassicCarsBikesandMore #klassiekers #cars #AudiV8 #Youngtimer #Audi42V8D11 #ClassicBikes #klassiekemotoren #oldtimer #oldtimers

16 keer bekeken
  • Instagram Social Icon
  • Twitter - White Circle
  • Facebook - White Circle

© 2016 Created by classiccarsbikesandmore (en JorritBust)