Moving on....project after project....


Hier zijn we na een bewogen tijd weer,

Sorry voor de late BLOG, maar we zijn erg druk geweest met veel leuke en nieuwe dingen.

NIEUW.....NIEUW.....NIEUW op de pagina More!!!!!! Neem er eens een kijkje onder het kopje Services en dan bij de afdeling & More.. Sinds afgelopen week zijn we begonnen met het maken van One Off Exclusive Items. Gemaakt van en met spullen uit en van Classic Cars Bikes and More!!! Alles is mogelijk. De enige beperking zal onze eigen geest zijn. Heeft u een wens laat het ons weten. Neem contact met ons op via ons Contactformulier. Dan nemen wij contact met u op en kunnen we in een vrijblijvend gesprek via mail, telefoon of gewoon bij ons of bij u de dingen verder bespreken. Wij doen dit voor BEDRIJVEN, PARTICULIEREN. Wij kunnen ook unieke Items maken voor feesten enz.

Neem maar eens een kijkje op de pagina PROJECTS voor een update van alle projecten. Ook voor een leuke video van de allereerste test rit van de NSU Prima 3 KL die aankwam in dozen en bakken. En nu na bij 30 jaar weer wakker gemaakt is. De restauratie is bijna afgerond. Nog even wachten op een paar hard to find parts en dan maken we hem af en kan die terug naar de klant.

Ook zijn alle spullen terug van het Poedercoaten voor de Honda CB 550 F Caferacer. Dus ook deze kunnen we nu weer verder afbouwen. Aankomende week komen de banden binnen dus dat gaat helemaal goed komen. Gaat zeer mooi worden. Ook dit is te volgen op de pagina PROJECTS.

Ook zijn we nog even op bezoek geweest op het Oldtimer treffen in Hoornsterzwaag. Was een leuk event. Goed opgezet. Mijn complimenten aan de organisatie.

Blijf ons in de gaten houden. er komt nog veel meer nieuws aan. Ook hebben we nog een mooie zomer aanbieding van de Yamaha V-Max. Neem eens een kijkje op Bikes.

Dit was het weer voor vandaag en tot de volgende keer.

Groeten,

Richard Kanning

#Classics #ClassicCar #CafeRacer #Classicbike #Caferacer #Barnfind #Bikes #klassiekers #ClassicBikes #ClassicAutomotiveArt

11 keer bekeken
  • Instagram Social Icon
  • Twitter - White Circle
  • Facebook - White Circle

© 2016 Created by classiccarsbikesandmore (en JorritBust)