KEEP ON ROLLING....


Hallo daar zijn we weer even met een update.

We zijn weer heerlijk druk bezig met alle projecten en handel. Zoals bekend is het mooie project Datsun 280 ZX verkocht aan een echte liefhebber die er iets heel moois van gaat maken. Ook de Yamaha FZ 750 Kenny Roberts Replica is verkocht aan een nieuwe en goede klant uit Denemarken.

Ook hebben we de tank en koplamp terug van de Honda CB 550 Caferacer. Het frame en alle onderdelen de gecoat moeten worden zullen deze of begin volgende week terug krijgen. Dan zijn we er weer met een nieuwe BLOG met meer updates. Gaat zeer mooi worden. Blijf ons volgen op de pagina Projects en onze BLOG pagina.

Het klassieker en motor seizoen is vol op gang aan het komen. Dit gezegd hebbende, kijk eens op de pagina Bikes voor de zeer mooie Yamaha V-Max 1200, zeer mooie motorfiets. In prijs verlaagd voor het nieuwe motorseizoen. Binnenkort hebben we ook een leuke Classic Suzuki GS 400 uit 1982. Gaan we nog een paar leuke dingetjes aan doen en dan is die weer te koop. Dus blijf ons volgen op Classic Cars Bikes and More.

We zijn volop in restauratiemodus en gaan volgende week ook weer verder met de mooie NSU Prima 3KL. Dan komen de nieuwe moeilijk verkrijgbare onderdelen gereviseerd binnen. En kunnen we hem afbouwen.

Dit was het weer even. Zoals je ziet blijf ons volgen op Classic Cars Bikes and More voor meer leuke BLOGS en handel. Ook kunt u altijd vrijblijvend ons een mailtje sturen als u iets aan te bieden heeft. Of als u iets zoekt. Of wanneer wij op èèn of andere manier wat voor u kunnen betekenen in de vorm van restauratie onderhoud of spuitwerk. Ook voor bemiddeling zijn wij er voor u. Vul ons contact formulier in en we nemen binnen 24 uur contact met u op.

Groeten, Richard Kanning

#Datsun280ZX #Nissan280ZX #280ZX #Classics #ClassicCar #Classicbike #CafeRacer #Barnfind #NSU #Caferacer #Zündapp #YamahaRD250 #Garelli #Mercedes #500SEC #klassiekers #Bikes #ClassicCarsBikesandMore #KreidlerFlorett #Projects #NSUPrima #YamahaFZ750 #HondaXL500S #cars #Motobecane #Youngtimer #AudiV8 #Audi42V8D11 #ClassicBikes

18 keer bekeken
  • Instagram Social Icon
  • Twitter - White Circle
  • Facebook - White Circle

© 2016 Created by classiccarsbikesandmore (en JorritBust)