Update......


Hier zijn we weer even met een korte Update.

De Datsun 280 ZX is verkocht aan een nieuwe liefhebber. En die zal er weer iets heel moois van maken. Erg blij mee dat Classic Cars Bikes and More weer een mooie Classic gered heeft.

We zijn vreselijk druk met de twee Caferacers, de CB 750 KZ en de CB 550. De CB 550 is de tank en koplamp ring al gespoten. Het frame en de onderdelen liggen nu bij de poeder coater. De CB 750 KZ, is het frame nu klaar voor poeder coaten. Tank is strak, achterkantje is bijna strak en zo goed als klaar voor het spuiten. Word eerst nog een keer in de spuitplamuur gezet tank en achterkant. En word het zadelnet de hand gemaakt. Dus we zitten aardig op schema.

De NSU Prima had een kleine tegenslag dat er een nieuwe cilinder moest komen die nog niet zo even te vinden was. Maar die is nu onderweg en dan kunnen we ook dit project afronden.

De Audi V8 staat weer op de brug oude motor en bak te demonteren. Remmen los te halen en strak te maken voor de spuiter.

Zo dit was het weer even. We zullen snel weer een nieuwe BLOG plaatsen dus blijf ons volgen op Classic Cars Bikes and More. Ook hebben we nog wat mooie items te koop dus neem ook daar eens een kijkje.

Veel sleutelplezier en met het aankomende mooie paasweekend. Veel mooie kilometers met uw klassieke voertuig.

Groeten,

Richard Kanning

Team Classic Cars Bikes and More.

#Nissan280ZX #Datsun280ZX #280ZX #Classics #ClassicCar #Classicbike #YamahaFZ750 #CafeRacer #Caferacer #klassiekers #Barnfind #Projects #Bikes #ClassicCarsBikesandMore #NSUPrima #Youngtimer #Audi42V8D11 #ClassicBikes

3 keer bekeken
  • Instagram Social Icon
  • Twitter - White Circle
  • Facebook - White Circle

© 2016 Created by classiccarsbikesandmore (en JorritBust)