Zoals beloofd.....Barnfind....


Zoals beloofd onthullen we nu onze Barnfind,

Een zeer harde en zeldzaam wordende Datsun 280 ZX, Short Wheelbase uit 1981. Dit is een echte Barnfind/Unfinished Project. Deze auto heeft Nederlands kenteken. Is op de twee voorstoelen na geheel compleet. Met vele nieuwe onderdelen. Klik op de foto voor meer info of kijk HIER voor meer informatie en foto's.

Deze auto is zeer de moeite waard. zeker omdat die een keiharde koets heeft. Men zou hem weer terg naar origineel kunnen maken. Of wat ik zelf nog een beter idee vind een Streetlegal...dus met kenteken, Drift of Trackday project van maken. Mocht je interesse hebben. Ga naar de pagina Cars voor meer informatie of ga naar onze CONTACT pagina en mail of bel.

Zeer de moeite waard, staat te koop omdat ik op het moment meer dan genoeg projecten heb lopen en het wel waard vond om deze auto te redden. Mocht die na 4 a 5 maanden niet verkocht zijn, overweeg ik om hem zelf klaar te maken. Zit zeer veel potentie in deze auto.

We hebben ook een hele partij CB 550 en CB onderdelen opgekocht, dus mocht je iets nodig hebben laat het ons weten. Klik HIER om ons een bericht te sturen.

Dit was het weer even, tot snel.

Groeten,

Richard Kanning

Classic Cars Bikes and More.

#ClassicCar #Barnfind #klassiekers #Classics #ClassicCarsBikesandMore #Projects #cars #280ZX #280Z #Datsun280ZX #Nissan280ZX #Driftcar #Trackdays

17 keer bekeken
  • Instagram Social Icon
  • Twitter - White Circle
  • Facebook - White Circle

© 2016 Created by classiccarsbikesandmore (en JorritBust)