Classic Bremen 2019, en nieuwe Barnfind!!!


Hallo hier zijn we weer,

Met een korte update van de Classic Bremen 2, 3 en 4 januari, het was weer een geweldige beurs met veel mooie classics. Zowel motoren als auto's. Zie de galerij hierboven. Dit is maar een fractie van al het moois wat er stond.

En goed om te zien dat de Klassieker wereld het zo goed doet. Er werd veel verkocht en aangeboden. Voor de echte klassieker liefhebber zeer de moeite waard om deze beurs te bezoeken. Die tevens de seizoens aftrap is van het Klassieker Seizoen.

Wij zijn zelf ook erg druk en hebben er weer zin in. De NSU Prima 3 KL is al aan het lopen geweest. Nu alleen nog fine tunen en dan kunnen we eindelijk geheel gaan afbouwen. Kijk ook op de pagina Projects naar de vorderingen.

Ook de Honda CB 550 Cafe Racer is goede weg. De onderdelen en het frame liggen klaar om naar de poedercoating te gaan volgende week. Ook voor deze vorderingen kunt u kijken op de pagina Projects.

In onze volgende BLOG kom ik met foto's van onze nieuwe Barfind die ik afgelopen vrijdag opgehaald heb. Ik vertel nog niet wat het is, maar hieronder een paar foto's en mogen jullie raden wat het is. Klein tipje van de sluier, het is een Japanse Icoon.

Hij is niet zo moeilijk hoor hahahaha. Denk ik.

Nou dit was het weer even. Blijf ons volgen op classiccarsbikesandmore.com en sinds kort ook via ccbam.nl onze afkorting van de site....dit om het makkelijker te maken voor iedereen.

Tot snel met meer nieuws op Classic Cars Bikes and More.

Groeten, Richard

#Youngtimer #ClassicCar #ClassicBikes #Classics #klassiekers #Audi42V8D11 #ClassicCarsBikesandMore #Bikes #NSU #Caferacer #CafeRacer #cars #Projects #Barnfind

16 keer bekeken
  • Instagram Social Icon
  • Twitter - White Circle
  • Facebook - White Circle

© 2016 Created by classiccarsbikesandmore (en JorritBust)