De allerbeste wensen voor 2019!!!!!


Als allereerste iedereen een gezond en goed en mooi klassieker 2019. Dat voor iedereen hun wensen maar mogen uitkomen. En in alle gezondheid. En wat ik wil iedereen wil meegeven is, het allerbelangrijkste is het gezin en familie. Dus nogmaals veel liefde en geluk 2019.

Met veel sleutelplezier natuurlijk. We hopen dat het maar weer een mooie zomer word voor veel mooie klassieker kilometers.

Voor Classic Cars Bikes and More word het een druk jaar om alle Projecten die nu gaande zijn uit te leveren. Er zijn er nog een paar bij gekomen op de valreep van 2018. Dat zijn een Mini 1000 en een Nissan 280 ZX uit 1981. Ook deze zullen spoedig te volgen zijn op de pagina Projects.

De NSU Prima 3KL is nu goed op weg. De laatste hard to find parts zijn nu binnen en het afronden is begonnen. De NSU zal zeker nog wel wat uitdagingen geven maar het gaat erg goed en hij word zeer mooi. Ook de Caferacer Honda CB 550 is op de goede weg. Het frame is klaar voor poeder coaten en de tank kan naar de spuiter. De Caferacer Honda CB 750 KZ word ook mooi. Zitten nu mooie Aktron wielen in.

De Audi V8 is ook op de juiste weg. Binnenkort gaat de motor en bak er uit. En dan kan die bijna naar de spuiter. Nog een paar dingen en dan ga ik hem strak maken.

Na deze projecten komt de Mini 1000 en de Nissan 280 ZX aan de beurt. Binnenkort meer. Dus blijf ons volgen hier op Classic Cars Bikes and More. Op de pagina Projects zullen we er meer over delen.

Dit was het weer voor de eerste BLOG van 2019. Wij hebben er zin en kijken uit naar een mooi en geweldig 2019 waarin we nog veel meer bekend zullen maken.

Groeten, Richard Kanning.


5 keer bekeken
  • Instagram Social Icon
  • Twitter - White Circle
  • Facebook - White Circle

© 2016 Created by classiccarsbikesandmore (en JorritBust)