Back from holiday....


Hallo we zijn er weer....!!!!

Na een heerlijke vakantie en een weekje ziek te zijn geweest, zijn we weer helemaal terug en opgeladen voor een najaar en winter vol sleutel plezier en diverse beurzen.

We zijn weer vol energie en passie bezig met de NSU Prima 3 KL waarvan nu eindelijk zo'n beetje alle onderdelen van gevonden zijn en klaargemaakt. Dus begint nu de echte volledige bouw.

Daarnaast zijn we volgas begonnen met de restauratie van de Audi V8 D11, deze Youngtimer word geheel gerestaureerd dus motor en bak er uit en alles nagekeken vervangen of gereviseerd. Geen halve maatregelen voor deze zeer mooie auto. Kijk ook eens bij de pagina Projects en dan bij de video's...je kunt je ook aanmelden bij mijn Youtube pagina. Krijg je altijd bericht als er weer nieuwe video's komen. Altijd leuk toch.

Ook de Caferacer krijgt de volle aandacht. Ook deze vordert zeer goed. De rearhoop is op maat gemaakt en kan gelast worden. Daarna maken we de nieuwe zadelpan, uiteraard van staal...geen polyester maar echt plaatwerk. Ook komt er een custommade zadel op. Dus hou al deze werkzaamheden in de gaten op onze pagina Projects.

Ik weet het lijkt soms lang te duren maar ben maar alleen. Helemaal niet erg hoor gaat prima maar duurt soms wat langer als gepland.

Oh ja al deze projecten..behalve de NSU zijn straks als ze klaar zijn TE KOOP....dus mocht je interesse hebben...bel of vul ons contactformulier in.

Ook zijn we weer op zoek naar nieuwe handel van Classic Cars, Bikes and More. Dus heeft u wat of weet u wat.....schroom niet om ons contactformulier in te vullen. We zullen binnen 24 uur reageren. Alles aanbieden zou ik zeggen!!!!

Dit was het weer even voor nu. Veel sleutelplezier en deze week nog even een laatste ronde met de geliefde classic voor die in winterstalling gaat. Word verschrikkelijk mooi weer deze week nog.

Tot snel, groeten,

Richard Kanning

#Youngtimer #ClassicCar #ClassicBikes #Classicbike #AudiV8 #klassiekers #Audi42V8D11 #NSU #CafeRacer #ClassicCarsBikesandMore #Projects #cars #Bikes #Caferacer

17 keer bekeken
  • Instagram Social Icon
  • Twitter - White Circle
  • Facebook - White Circle

© 2016 Created by classiccarsbikesandmore (en JorritBust)