Oldtimerdag Ruinerwold.


Hallo allemaal,

Korte update. we hebben weer wat moois....geen oldtimer maar in opdracht van klant. Die heeft een mooie oldtimer via ons gekocht. Een zeer mooie Aprilia Tuono 1000 RR uit 2008. KLIK HIER voor meer informatie.

Ook is de Oldtimerdag in Ruinerwold geweest. Hier boven een kleine foto impressie verkregen door een vaste klant. Was weer een succes. Wij streven ernaar om hier volgend jaar ook aanwezig te zijn.

We zijn weer op zoek naar nieuwe handel in consignatie of project, restauratie opdrachten enz. Heeft u iets laat het ons weten. Vul ons contactformulier in met beschrijving en eventuele foto's. Hoor het graag. Auto's, Motoren, Bromfietsen alles is welkom.

We zijn vanaf 2 September tot 25 September op vakantie. Daarna gaan we weer volgas. Dus we kijken uit naar onze mailbox. De restauraties lopen ook allemaal aardig goed door. Meer informatie na de vakantie.

Dit was het weer even.

Groeten,

Richard Kanning

#ClassicCar #500SEC #Mercedes #Youngtimer #ClassicBikes #Classicbike #AudiV8 #klassiekers #Classics #Audi42V8D11 #NSU #KreidlerFlorett #CafeRacer #KreidlerBuffeltank #Caferacer #NSUPrima #Bikes #ClassicCarsBikesandMore #cars #Zündapp #Projects

17 keer bekeken
  • Instagram Social Icon
  • Twitter - White Circle
  • Facebook - White Circle

© 2016 Created by classiccarsbikesandmore (en JorritBust)