Vespa PK, NSU Prima, Caferacer....


Hallo,

Daar zijn we weer even, met een korte update.

De NSU Prima word steeds mooier en gaat de goeie kant op. Zeer mooie kleurcombinatie. Kijk ook eens bij de pagina Projects. Daar kun je de vooruitgang zien van de restauratie. Tussendoor zijn we ook bezig met de Caferacer. Daar worden nu wat onderdelen voor gedraaid en gefreesd. Ook is er een nieuwe foto presentatie van de nieuwe restauratie klus van een Vespa PK 50 XL Automatic.

Zoals jullie zien is er genoeg te doen en staat er nog het èèn en ander op de wachtlijst. Maar schroom niet mocht u nog een klus hebben kunt u altijd contact met ons opnemen voor een eventuele vrijblijvende offerte. Of een inleidend gesprek. U bent altijd welkom en we hebben altijd de koffie klaar staan.

Mijn eigen project Audi V8 D11 is heel even on hold vanwege de drukte, maar de onderdelen zijn bijna compleet dus als we beginnen is alles aanwezig. Ook hiervan houden we u op de hoogte op de pagina Projects.

De mooie Puch R 125 is ook alweer verkocht aan een tevreden klant in het Noorden van het land. We zijn alweer druk op zoek naar nieuwe handel. Heeft u iets of zoekt u iets neem vrijblijvend contact met ons op.

Dit was het weer even.

Zoals al eerder aangegeven zijn wij op vakantie vanaf 2 September t/m 25 September.

Groeten,

Richard Kanning

#ClassicBikes #AudiV8 #Audi42V8D11 #CafeRacer #Classics #NSUPrima #ClassicCarsBikesandMore #klassiekers #Classicbike #NSU #Bikes #Projects

16 keer bekeken
  • Instagram Social Icon
  • Twitter - White Circle
  • Facebook - White Circle

© 2016 Created by classiccarsbikesandmore (en JorritBust)