Uitbreiding!!!!


Hier zijn we weer,

Met een korte nieuwsflash. we hebben de ruimte naast ons erbij gehuurd en gaan uitbreiden. Dit vanwege de vele items en dat ik graag mijn werkplaats gescheiden houd van de voorraad. We werken er nog aan, dat is de reden van het even wat minder blog nieuws en handel. Maar ondertussen al wel druk bezig met handel bij elkaar zoeken als het nieuwe pand ingericht is.

Dus geen paniek er is niks aan de hand. Alles gaat weer op rolletjes.

Binnenkort zullen de eerste foto's volgen. Nu erg druk met voorbereiding. En uiteraard het werk wat er nog ligt. Dus bij deze hebben we straks meer ruimte om eventuele projecten aan te nemen. Dus schroom niet om contact met ons op te nemen voor een eventuele vrijblijvende offerte of zoek/verkoop opdracht. Hoor graag van jullie.

Dit was het weer even. Tot gauw.

Groeten,

Richard


13 keer bekeken
  • Instagram Social Icon
  • Twitter - White Circle
  • Facebook - White Circle

© 2016 Created by classiccarsbikesandmore (en JorritBust)