Busy, Busy, Busy.


Hier zijn we weer,

Even wat nieuws tussendoor. Zoals jullie op de site kunnen zien is de Garelli Capri 50 verkocht, deze krijgt weer een nieuwe eigenaar. En ook de NSU Prima Dynastart uit 1958 heeft zo goed als zeker een nieuwe eigenaar. Ondertussen hebben we weer nieuwe Items in onze collectie. Zoals een bijzondere Yamaha FZ 750, Kenny Roberts Replica.

Ook de restauratie van de NSU Prima 3 KL verloopt zeer goed. Ondanks het wachten op diverse onderdelen. Plaatwerk is terug van de spuiter. Zeer mooi gespoten door Jack's Paint Repair. Als het goed is komt ergens volgende week het frame terug van de poedercoater en beginnen we met de opbouw. Gaat erg mooi worden.

Ook de Caferacer loopt zijdelings goed mee. Heeft nu een mooie Upside Down Voorvork. Ook een zeer mooi project die jullie geheel kunnen volgen op deze pagina op deze site. Ook het blok word geheel gereviseerd. Dus nog genoeg te doen en er komt nog genoeg aan.

Want ook de Audi V8 word aan gewerkt. Iets langzamer maar er worden vorderingen gemaakt en onderdelen besteld. Dus ook dit loopt.

Dit was het weer even voor vandaag. Blijf ons volgen en tot snel.

Groeten, Richard Kanning

#ClassicBikes #AudiV8 #Audi42V8D11 #Projects #CafeRacer #NSU #NSUPrima #Caferacer #YamahaFZ750 #Garelli

20 keer bekeken
  • Instagram Social Icon
  • Twitter - White Circle
  • Facebook - White Circle

© 2016 Created by classiccarsbikesandmore (en JorritBust)