BARNFIND!!!


Hier zijn we weer,

Classic Cars Bikes and More heeft er weer 1 gevonden. Weer een echte BARNFIND! Ja dit is een echte! NSU Prima V Dynastart uit 1958. Heeft sinds 1989 in een droge schuur gestaan. Eerste lak met een zeer mooie patina. Klik hier voor meer info.

Ook de restauratie van de NSU Prima 3 KL vordert goed. Plaatswerk is bij de spuiter. Frame ligt bij de poedercoater en het motorblok kan bijna geheel in elkaar. Nog even wachten op een paar speciale onderdelen en dan kan ik transmissie en motor weer in de echt verbinden. Zeer leuk project Klik HIER om de voortgang te volgen van dit mooie project.

En over voortgang gesproken, ondanks dat ik het even heel druk heb vordert het Project Cafe Racer ook gestaag. Zijn weer wat wijzigingen geweest, zoals een nieuwe voorvork dat betekent dus weer terug naar de tekentafel om onderdelen uit te tekenen. Om deze te laten draaien en frezen. Klik HIER om ook hiervan de voortgang te volgen.

Dit was het weer even voor nu. Vergeet niet dat u altijd bij ons terecht kunt voor een Offerte voor Restauratie of Onderhoud van uw Classic Cars, Bikes and More. Heeft u zo vragen of wat aan te bieden of zoekt u iets? Vul ons contactformulier in en we nemen binnen 24 uur contact met u op.

Dit was het weer even.

Veel plezier met uw klassieker deze mooie dagen.

Groeten, Richard Kanning

#ClassicBikes #Classicbike #Audi42V8D11 #NSU #CafeRacer #Caferacer #ClassicCarsBikesandMore #klassiekers #Bikes #cars #Projects #NSUPrima

19 keer bekeken
  • Instagram Social Icon
  • Twitter - White Circle
  • Facebook - White Circle

© 2016 Created by classiccarsbikesandmore (en JorritBust)