Finally!!!!


Hallo trouwe lezers,

Ik weet dat er af en toe niet veel spannend nieuws is....maar daar gaan we dit jaar aan werken en wat aan doen. Blijf ons volgen. Ondertussen hebben we een begin gemaakt met de restauratie van een zeer mooie en bijzondere Audi 4.2 V8 D11 uit 1993. We zullen geregeld foto's en video's bijvoegen om jullie op de hoogte te houden van deze restauratie.

Ook zullen we nog wat foto's en video's bijvoegen van de restauratie van de NSU Prima en de bouw van de Caferacer.

Deze week kreeg ik van een klant zeer mooie foto's toegestuurd van een geheel in echt perfecte staat gerestaureerde Kreidler Buffeltank. Heel, heel erg mooie gedaan.Deze Kreidler buffeltank komt natuurlijk van Classic Cars Bikes and More. En nu kreeg ik het eindresultaat toegestuurd en dit is te mooi om jullie niet te laten zien. Zie onderst

aande foto's van voor en na.

Gerestaureerd door Corne van het Hof. Zeer mooie restauratie.

Zo dit was het weer even. We houden jullie snel weer op de hoogte van meer mooi klassieker nieuws. Veel sleutel plezier en tot snel weer.

Groeten,

Richard Kanning

#Classicbike #AudiV8 #Audi42V8D11 #KreidlerFlorett #KreidlerBuffeltank #CafeRacer #Caferacer #NSUPrima

40 keer bekeken
  • Instagram Social Icon
  • Twitter - White Circle
  • Facebook - White Circle

© 2016 Created by classiccarsbikesandmore (en JorritBust)