Langzaam maar zeker!!!


Hallo hier zijn we weer even met een update.

Langzaam komt de nieuwe handel weer binnen. De leuke geheel originele Zündapp CS 50 is binnen. Binnen nu en twee weken komt de Yamaha RD 250 uit 1977 binnen. Zeer leuke klassiekers weer. En uiteraard zijn we met nog veel meer bezig. Zeer snel zullen jullie ze ook hier te koop zien staan. Blijf ons volgen.

Ook de restauratie van de NSU PRIMA gaat goed. Bijna al het plaatwerk is strak en klaar voor de eerste grondlaag. motorblok is bijna zover om in elkaar gezet te worden. Het is nog even wachten op wat onderdelen.Binnenkort gaat het frame naar de coater samen met het frame van de Caferacer.

De Caferacer hebben we ook alvast van te voren even een proef opstelling van gemaakt. Moeten nog heel wat wijzigingen gedaan worden maar het begint ergens op te lijken. Blijf ons volgen hier op Classic Cars Bikes and More.

De clip-ons moeten onder de kroonplaat, maar was even een beetje aan het experimenteren. Voor de houding en goede rij eigenschappen. Hij gaat heel bijzonder worden. En zal gepresenteerd worden op de Classic brommer en motorbeurs Oer-Classics op 6 Mei 2018 in Ulft. Zorg dat je het niet mist.

Zo dit was het weer even. Tot snel bij Classic Cars Bikes and more.

Groeten Richard Kanning

#NSU #CafeRacer #Caferacer #klassiekers #ClassicCarsBikesandMore #CentralClassicsHouten #Classicbike #ClassicBikes #YamahaRD250 #Zündapp

15 keer bekeken
  • Instagram Social Icon
  • Twitter - White Circle
  • Facebook - White Circle

© 2016 Created by classiccarsbikesandmore (en JorritBust)