Nieuwjaars perikelen.


Als eerste iedereen nog de

BESTE WENSEN EN EEN SUPER 2018 GEWENST MET VEEL CLASSICS PLEZIER.

Bij Classic Cars Bikes and More zijn we weer in volle gang. De restauratie van de NSU Prima 3 KL loopt goed. Onze Caferacer is op de goede weg en gaat erg mooi worden. Daarnaast hebben we weer wat mooie handel gevonden en lopen er nog een paar zaken. Deze maand komen er een erg mooie Zündapp CS 50 binnen met Duitse Papieren en loopt en rijd zeer goed. Ook krijgen we een mooie schuurvondst binnen. Een mooie NSU Prima Pretis met mooie Patina die rijd en remt. Meer info en foto's volgen snel. Blijf ons volgen. Daarnaast zijn we begonnen met een zeer mooie Youngtimer Audi 4.2 V8 d11. Dus geen A8 maar één van de weinige echte Audi 4.2 V8. Zie foto.

Deze word helemaal nagelopen, krijgt een compressie test en nieuwe distributieriem met spanners en waterpomp. Nieuwe bougies olie en filters eventueel nieuwe injectoren, en heel misschien een compressor/blower....ssst hahaha .Ook word die geheel overgespoten en helemaal netjes klaar gemaakt. Stalen remleidingen, iets verlaagd of airride enz. Blijf ons volgen want er komt nog veel meer moois dit jaar.

Dit was het weer even,tot snel allemaal met nog meer mooi nieuws. Bedankt voor het lezen en veel sleutel en klassieker plezier gewenst.

Groeten, Richard Kanning

PS: Ook dit jaar staan wij weer voor u klaar voor Handel, Bemiddeling, Onderhoud en Restauratie. Klik hier om contact met ons op te nemen.

#CafeRacer #Caferacer #Zündapp #NSUPrima #AudiV8 #ClassicCarsBikesandMore

18 keer bekeken
  • Instagram Social Icon
  • Twitter - White Circle
  • Facebook - White Circle

© 2016 Created by classiccarsbikesandmore (en JorritBust)