• Richard Kanning

Laatste dag van het jaar 2017!!


Zo de Kerst is weer voorbij,

Hoop dat iedereen een fijne Kerst heeft gehad en het heerlijk met familie en vrienden gevierd heeft. 2018 staat voor de deur. Vandaag een dag van bezinning en het afgelopen jaar eens de revue te laten passeren. We hebben veel leuke Classic Cars Bikes and More voorbij zien komen bij ons in het bedrijf. Erg blij en gezegend dat ik weer veel leuke dingen heb mogen doen afgelopen jaar. En hoop dat ik deze stijgende trend door kan zetten in 2018. Dit zeker ook dankzij de geweldige en fijne klanten die ik gehad heb. Bedankt hiervoor en jullie zijn ook in 2018 weer erg welkom bij Classic Cars Bikes and More.

Er staat weer veel te gebeuren. Ten eerste de seizoens aftrap van de Klassieker beurzen. De beurs in Bremen van 2 t/m 4 Februari neem eens een kijkje op www.classicmotorshow.de zeker de moeite waard. Ook Classic Cars, Bikes and More zal een kijkje gaan nemen dat weekend. Daarnaast streven wij ernaar om op een paar mooie beurzen te gaan staan aankomend jaar. Dit om onze naamsbekendheid nog groter te maken. Zodat ook nieuwe klanten ons steeds beter weten te vinden.

Dit was het weer even. Ik wens iedereen een heel gezond en gelukkig en vredig 2018 met veel klassieker plezier. Laten we elkaar wat meer helpen en minder veroordelen, laten we ons eens meer op de dingen richten die we leuk vinden in plaats van te denken wat een ander vind of zich daarmee te bemoeien.

WIJ WENSEN IEDEREEN EEN GELUKKIG EN MOOI KLASSIEKER 2018!!!!!

Groeten,

Richard Kanning

#CafeRacer #ClassicCarsBikesandMore #CentralClassics #Bikes #cars #klassiekers

0 keer bekeken

© 2016 Created by classiccarsbikesandmore (en JorritBust)