PRETTIGE CLASSIC KERSTDAGEN EN GELUKKIG 2018!!!


Hier zijn we weer even lieve mensen,

Classic Cars Bikes and More wenst iedereen Fijne warme en liefdevolle Kerstdagen en een mooi en succesvol Nieuwjaar. Dat iedereen mag krijgen waar die van droomt en hard voor werkt. Ik wil ook alle klanten bedanken voor het gestelde vertrouwen in mij en Classic Cars Bikes and More. Dank jullie wel en hoop jullie in het nieuwe jaar weer te mogen begroeten op regelmatige basis. Koffie staat klaar!

Iedereen is nu aan het genieten van de heerlijke dagen met familie en vrienden. Zoals het hoort. Wil alleen mijn wens en steun uitspreken voor de minderbedeelden de mensen die nu door een moeilijke tijd gaan en iedereen die het moeilijk heeft. Ik hoop en wens dat 2018 voor wat meer vreugde, liefde en vrede kan zorgen voor iedereen. En laten we aardig zijn voor elkaar. En wat minder op elkaar letten en elkaar meer respecteren.

Veel hebben nu lekker vakantie en ik zeg lekker van genieten. Wij werken ook maar een paar dagen nog tussen de feestdagen. Maar tussen Kerst en Oud en Nieuw kunt u altijd even bellen mocht u nog willen langskomen. Kijk ook eens bij onze Eindejaars aanbiedingen. Wij werken nog even wat dingen af en gaan met een goed en positief gevoel het Nieuwe jaar in. En zullen ook het nieuwe jaar weer met nieuwe handel en veel mooie classic items komen. Ook onze Cafe Racer zal eind Februari gepresenteerd worden. Het word een verassing en hoop dat men hem mooi vind. We gaan in ieder geval ons best doen. Quality counts!

Warme kerstgroeten en alvast een geweldig Nieuwjaar gewenst, Met veel Classics en veel sleutelplezier in het nieuwe jaar. Ook dan zijn we er voor u.

Team Classic Cars Bikes and More.


57 keer bekeken
  • Instagram Social Icon
  • Twitter - White Circle
  • Facebook - White Circle

© 2016 Created by classiccarsbikesandmore (en JorritBust)