Motorshow Essen 2017......


Zo daar zijn we weer,

Afgelopen week naar motorshow Essen geweest. Erg veel mooie klassiekers waren weer vertegenwoordigd. Hierboven een kleine impressie hiervan. Ondertussen druk bezig met onze Caferacer die erg mooi gaat worden. Volg onze vorderingen hier op onze site. Helaas komen de onderdelen te laat binnen voor Central Classics.

Hierbij ook direct het slechte nieuw, ook wij zullen niet aanwezig zijn bij de Central Classics dit weekend in Houten. Dit door de simpele reden dat en onderdelen te laat komen, en onze promotie middelen niet op tijd binnen zijn. En voor Classic Cars Bikes and More is het motto"Je doet het goed of niet" dus hebben we besloten het dit jaar helaas niet te doen. Maar in 2018 komen wij zeker en zullen we ook op meerdere beurzen te zien zijn. Waarschijnlijk zelfs Engeland, België en Duitsland. Dus we zullen in het nieuwe 2018 twee keer zo sterk terug komen.

Maar rustig aan doen dat zit er zeker niet in. Januari komt er nog een mooie Motobecane Scooter binnen voor spuitwerk. En Gaan we nog naar Berlijn voor nieuwe handel. Dus blijf ons volgen. En word lid van onze site.

Tot snel weer met meer nieuws en nog veel sneeuwpret gewenst iedereen.

Groeten,

Richard Kanning

#CentralClassics #Caferacer #ClassicCarsBikesandMore #MotorshowEssen #CafeRacer #Motobecane #NSU

12 keer bekeken
  • Instagram Social Icon
  • Twitter - White Circle
  • Facebook - White Circle

© 2016 Created by classiccarsbikesandmore (en JorritBust)