Update Caferacer...


Hallo, even een korte update,

Zoals jullie weten staan we op de Central Classics in Houten. Hiervoor zijn we hard aan het werk om een mooie Caferacer mee te nemen. Ik hoop dat we hem helemaal klaar mee kunnen nemen. Anders nemen we hem nog in aanbouw mee zodat jullie kunnen zien wat allemaal mogelijk is.

Hierboven foto's van de tank en de gemaakte knie uitsparingen in de tank. Tank is helemaal kaal gemaakt en voorzien van knie uitsparingen.

Daarnaast hebben we de mooie Kreidler Florett K54 3,6PK RS binnen. Die is alweer verkocht. ook krijgen we volgende week een Honda CY 50 binnen. Ook weer een echte schuurvondst. Dus blijf ons volgen op onze site. Ook de Kawasaki is onder voorbehoud verkocht. Dus we zijn weer druk bezig met nieuwe handel opzoeken.

Dus blijf ons volgen en tot snel.

Groeten, Richard Kanning

#CafeRacer #Caferacer #NSU #Bikes #HondaXL500S #ClassicCarsBikesandMore #Projects

14 keer bekeken
  • Instagram Social Icon
  • Twitter - White Circle
  • Facebook - White Circle

© 2016 Created by classiccarsbikesandmore (en JorritBust)