16 & 17 Dec. Central Classics Houten!


Hallo hier zijn we weer even,

Het is weer even een tijdje geleden maar daar zijn we weer met een nieuwe BLOG met wat nieuwtjes en updates.

Zet in je agenda 16 & 17 December Central Classics in de Expo hal in Houten. ook wij zullen daar vertegenwoordigd zijn. We zijn hard aan het werk aan een mooie en bijzondere Caferacer die we mee willen nemen. Hopen dat we op tijd klaar zijn.

Kijk ook eens op centralclassics.nl

Ondertussen zijn we ook erg druk bezig met de restauratie van de NSU Prima 3KL. En zijn we begonnen met het demonteren van de Audi V8. Om deze er weer goed bij te zetten. Nieuwe distributie, nieuwe remmen, nieuwe uitlaat en even een frisse spuitbeurt voor de buitenkant. Het leer word helemaal gerefurbished. Dus ook deze Classic Car komt er weer mooi bij te staan. Foto's volgen snel.

Deze week hebben we ook de MZ RT 125 aan het lopen gemaakt door het inbouwen van een nieuwe elektronische ontsteking. Nu nog een paar onderdelen vernieuwen van de carburateur en kijken of we hem weer mooi aan het lopen krijgen.

Deze week binnen gekomen een Kreidler Florett Ei-Tank uit 1960. 3,6PK, Handversnelling en kickstarter. Ook hier zullen aankomende week foto's van volgen. Dus blijf ons volgen op www.classiccarsbikesandmore.com

EN NIET VERGETEN CLASSIC CARS BIKES AND MORE IS OOK UW ADRES VOOR ONDERHOUD VAN UW CLASSIC CAR, BIKE AND MORE. DUS OOK VOOR ONDERHOUD AAN UW KLASSIEKE AUTO/RALLYAUTO EN UW KLASSIEKE MOTORFIETS/SCOOTER/BROMMER.VOOR MEER INFO NEEM CONTACT MET ONS OP.

VOOR TARIEVEN KLIK HIER.

Dit was het weer even. Hopelijk zien we jullie in Houten bij de Central Classics.

Groeten,

Richard Kanning

#CentralClassicsHouten #HondaXL500S #Projects #ClassicCarsBikesandMore #NSUPrima #Caferacer #CafeRacer

12 keer bekeken
  • Instagram Social Icon
  • Twitter - White Circle
  • Facebook - White Circle

© 2016 Created by classiccarsbikesandmore (en JorritBust)