Vespa PK 50 XL Retro scooter....


Hallo hier even een kleine update,

Hierboven zien jullie de foto's van een bijna gereed zijnde Vespa PK 50 XL uit 1986. Zoals je ziet bij de voor en na foto's. Het karton op de treeplanken is om hem netjes te houden tijdens de proefrit. Bij Projects kunnen jullie de rest van de foto's en de video zien. Deze Vespa retro scooter zal vanaf 16 Oktober Te Koop staan hier op de site. Deze is volledig gerestaureerd en gereviseerd. Nagenoeg alles nieuw. Nieuwe lak. Complete revisie van de motor. Dus nieuwe lagers, Cilinder, Zuiger, Pakkingen, Koppelingsplaten,Uitlaat Enz. Nieuwe velgen en banden. Nieuwe remblokken en nieuwe kabels. Zeer leuke en fijn rijdende scooter. deze week doen we nog de laatste afstellingen en montages en dan is die klaar. Staat nog op Duitse papieren maar is zo op nederlands kenteken te zetten. Prijs voor dit mooie stukje Italiaanse Klassieke Historie is € 1800,- Incl kenteken en Thuisbezorgd tot een straal van +/- 250km.

Zelf keuren interessante prijs, voor meer info mail of bel.

We hebben hier hard aan gewerkt omdat we daarna kunnen beginnen met onze restauratie klus van de geweldige NSU Prima 3KL uit 1960. Hier volgen ook binnenkort foto's van. Deze maand komt ook de Kreidler Eitank K54 (RS 3,6 PK) binnen uit 1961. Meer informatie volgt dus blijf ons volgen.

Dit was het weer even voor de update. Tot snel.

Groeten,

Richard Kanning


154 keer bekeken
  • Instagram Social Icon
  • Twitter - White Circle
  • Facebook - White Circle

© 2016 Created by classiccarsbikesandmore (en JorritBust)